Aktywne Wpisy

manichejskakloda +671
#rozdajo #pomagajzwykopem #zdrowie
Jestem w desperacji więc może taka forma zainteresowania moją zbiórką na zabieg ratujący moje nogi a w rezultacie życie, da jakiś efekt.
Jeśli zaplusujesz ten wpis lub napiszesz komentarz z nickiem, pod którym wpłaciłeś na
https://zrzutka.pl/gceutp
Jestem w desperacji więc może taka forma zainteresowania moją zbiórką na zabieg ratujący moje nogi a w rezultacie życie, da jakiś efekt.
Jeśli zaplusujesz ten wpis lub napiszesz komentarz z nickiem, pod którym wpłaciłeś na
https://zrzutka.pl/gceutp
źródło: temp_file7189215012250155172
Pobierz
4x80 +320
6 wydaje się najspokojniejszym miejscem. :)
źródło: GdtUPQCXEAAU6el
Pobierz

Główne założenia:
- jak najmniejszy metraż(117m2) przy zachowaniu wygody użytkowania pomieszczeń
- prosta bryła
- dwie pełnoprawne łazienki (jedna tylko dla rodziców)
- sypialnia rodziców oddzielona od pokojów dzieci na ile się da
- spora garderoba w sypialni
- spiżarnia przy kuchni
- doświetlona część dzienna
- zgrupowane łazienki i pomieszczenie gospodarcze w celu prostszej i tańszej instalacji
Co wam się nie podoba i byście to zmienili albo czego wam brakuje?
#budujzwykopem #budownictwo
źródło: comment_1651586568OgBV7GVj6Nc36SdcdU5sFE.jpg
Pobierzźródło: comment_16515874822uO6ym0s9j6EWkxAwiXYJu.jpg
Pobierz@gobi12: No i wiadomo, że nie jest to rzeczywiście idealne rozwiązanie, ale wolałbyś w takim przypadku drzwi naprzeciwko łóżka czy osobne wejście z głównego korytarza?
źródło: comment_165159078389pAiR6GqM7Ravle7b2Sd6.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@sruba_m3: Ale chyba nie masz na myśli robić tego na aktualnym metrażu? Ani biuro nie byłoby wygodne, a tym bardziej salon, a to przecież tam się spędza większość dnia. Tu już trzeba by było dodać sporo metrów i zmieniać mocno wymiary innych pomieszczeń. Do zrobienia, ale koszty całości mocno w górę.
Komentarz usunięty przez autora
@sruba_m3: Do metrażu części dziennej z kuchnią na planie wlicza się jeszcze korytarz - 6m2. Salon z kuchnią to około 45,7m2. Jak będziesz miał chwilę i chęci to możesz narysować swój pomysł na planie i podać wymiary, ale moim zdaniem nie da się tego zrobić bez zakłócenia
Komentarz usunięty przez autora
@jascen: Bo jedna to mało nawet przy trzech osobach.
@sixty-five: Ogolnie spoko mam podobny alw do d--y ze z przedsionka wchodzisz na salon. Bedzie cie wkurzac jak tabuny znajomych dzieci beda na Ciebie wlazic jak bedziesz wywalony lezec na kanapie.