Aktywne Wpisy
JanDzbanPL +298
Nie ma to jak kupić kurnik za kilkaset tys złotych i nie mieć gdzie zaparkować swojego jaguara ( ͡° ͜ʖ ͡°) #jagodno #wroclaw #polskiedrogi
del855 +152
"Wolny rynek zadecydowal"
"Nikt nie kupi mieszkanie gdzie bedzie tak fatalny dojazd"
"Nikt nie kupi mieszkania gdzie nie bedzie tam gdzie zaparkowac"
"Nikt nie kupi mieszkania gdzie policja steruje ruchem zeby w ogole dalo sie przejchac"
A nawet jesli kupia - to ich sprawa. Dzis policja kieruje im ruchem, jutro beda protestowac zeby miasto zrobimy im nowy system drogowy i najlepije od razu z miejskimi bezpaltnymi parkingami - WOLNY RYNEK, czytaj zyski dewelopera, a koszty
"Nikt nie kupi mieszkanie gdzie bedzie tak fatalny dojazd"
"Nikt nie kupi mieszkania gdzie nie bedzie tam gdzie zaparkowac"
"Nikt nie kupi mieszkania gdzie policja steruje ruchem zeby w ogole dalo sie przejchac"
A nawet jesli kupia - to ich sprawa. Dzis policja kieruje im ruchem, jutro beda protestowac zeby miasto zrobimy im nowy system drogowy i najlepije od razu z miejskimi bezpaltnymi parkingami - WOLNY RYNEK, czytaj zyski dewelopera, a koszty
#konfederacja #bekazkonfederacji #korwin #bosak #braun #konfederacjacontent #polska #polotyka #ruskieonuce #polityka
@Kaczypawlak: akurat wtedy tak się złożyło w czasie, że ich wyborcy w końcu zyskali prawa wyborcze ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
- Krul najmądrzejszy człowiek na świecie!
- no ok, może nie, czasem ma lekkie odpaly, ale masakruje pięknie!
- Korwin ma może kontrowersyjne poglądy ale liczy się program partii #pdk
- pe.olibek
- jak ja mogłem brać udział w tym gównie
@MglawicaKraba: kaczypawlak to akurat może mieć zwarcie i chyba się zaciął na stale między 2 a 3.
@MglawicaKraba: ja na etapie w sumie najmniejszego zła, ważne, że nie z PiSu ani z PO(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@olgierd_banasz: no nie wiem( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kryspin013: wiem, że krul wali farmazony, ale mam na Kaczora głosować czy na Tuska to wolę niestety jego¯\_(ツ)_/¯
@olgierd_banasz: jakby to był ten sam wybór to pisowcy i peowcy by razem mord nie darli( ͡° ͜ʖ ͡°)
@olgierd_banasz: chyba jako kozioł ofiarny( ͡° ͜ʖ ͡°) dołączyła do nich to lewica głosując za pożyczkami unijnymi a Ziobro był przeciw i jarek nawet wyborami wcześniejszymi groził oraz wspierali podwyżki dla siebie, "bo mało zarabiają" jak to kukiz gdula mówił¯\_(ツ)_/¯
@olgierd_banasz: Korwin aż tyle nie dokonał, a tą listę to bym jeszcze uaktualnił na polityków: PO, PiS-u, PSL-u oraz lewicy, praktycznie o wszystkich mogę to samo powiedzieć, a potem pretensje, że na krula oddam głos¯\(ツ)_/¯
@olgierd_banasz: u reszty polityków widać to samo( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie ma tu żadnego niestety - czy zagłosujesz ma Tuska, Kaczyńskiego czy Korwina - tak czy inaczej zagłosujesz na degenerata. Korwin jest takim symnzlem jak Kaczyński czy Tusk. Nie jest żadnym mniejszym złem. Kto twierdzi inaczej tos urojenia.
PiS to PO, PO to PiS, PiS to konfedracja, konfederacja
@olgierd_banasz: to już lepiej na niego xD
O korwina mam ból d--y, bo swoimi bredniami zatruwa umysły młodych ludzi bardziej niż reszta razem wzięta. Z resztą co to za fikołek? Jebię Korwina bo najbardziej na to zasługuje.
Gardzę korwinistami tylko trochę bardziej jak bolszewikami,