Wpis z mikrobloga

Widzieliscie to nagranie dziewczyny na tego Lasika ig o tym, ze Zabielski ja zgwalcil? Co sadzicie? Fejk? Atencjuszka czy ta historia jest prawdziwa? Jesli prawdziwa to czemu tego nie zglosila? Te wszystkie laski sa uposledzone umyslowo?
#famemma #revo #wardega #wataha #konopsky
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@corryand bo pewnie same miały mniej niż 18 lat a latały tam pocpane i c---a pamiętają tylko im się coś niecoś wydaje, co nie zmienia faktu że zabielskiego j---ć prądem
  • Odpowiedz
@corryand: Dla mnie w takich sytuacja sprawa jasne, oskarzyla go o gwał, facet idzie na policje to zgłosić, jak ona nie udowodniu mu tego to powinna isc siedziec tyle ile za ten czym, ja rozumie g---t straszna rzecz, ale jesli komus po 5 latach sie przypomina a dowodu nie ma to co ? no lipa, dajesz szanse na falszywe oskarzenia
  • Odpowiedz
@BeZao: no wlasnie ciezko iwst to udowodnic.. takie rzeczy zglasza sie od razu tego samego dnia lub na drugi dzien. Robi sie obdukcje, pobiera wymazy itd by znalalezc jego dna na sobie a nie ukrywa jak skonczona idiotka i pozwala by krzywda dziala sie kolejnym dziewczynom. Dla mnie takie laski co tego nie zglosily bo "ojejku balam sie/ wtydzilam" to najgorszy k---a sort bo sa wspolwinne kolejnym gwaltom, wrecz jakby
  • Odpowiedz
@corryand: Tego nagrania nie widziałem, ale tak na logikę. Biorąc chociażby pod uwagę to jakie filmiki latają po necie od dawna z nim i prawdopodobnie jakimiś #prokuratorboners w stringach to myślę, że totalnie nie musiałby nikogo on gwałcić żeby doszło do czegoś pomiędzy nim a jakąś ''koleżanką''. Zabielski jest jednak popularnym kolesiem pewnej aparycji a wiele #logikarozowychpaskow na to bezmyślne leci.
  • Odpowiedz
@BeZao: wlasnie nie wiem co jej to da, moze tylko to ze wiecej tych dzie2czyn sie zglosi i ktoras bedzie miala na to dowody. Tylko, ze gdyby miala to by poszla z nimi na policje a nie do jakiegos instagramera czy ytbera.. smutne jest to ze ponizej powiedzy 25r zycia jest ograniczona umiejetnosc korzystania z mozgu xd
  • Odpowiedz
@Cztero0404: nie no jakies dzieeczynki maloletnia leca ale ogolem jest wiele osob ktore mowia glosno jakim jest oblechem, jak molestuje i lapie po kroczu czy cyckach obce dziewczyny. No i to, ze malo ktora wraca na te imprezy i ciagle nowe rekrutuja bo szybko sie przekonuja, ze nie jest bezpiecznie tam chodzic skoro cos im dosypuja i je gwalca. Coraz wiecej niepowiazanych ze soba osob mowi co sie dzieje na
  • Odpowiedz
@BeZao: no to jest ten absurd. W-----a mnie to osobiscie zaroe o to, ze Zabielski nie jest pociagniety do odpowiedziwlnosci jak i to ze laski tego od razu nie zglaszaja przez co kolejne padaja ofiara.
  • Odpowiedz
@BeZao: nie no ja nie uwazam, ze ktokolwiek jest zazdrosny o niego i ruchanie. Naprawde takich plytkich ludzi jest ulamek procenta. Ludzi w-----a bezkarnosc jakiegos uposledzonego umyslowo gowniaka, ktory ewidetnie jest zlym czlowiekiem tylko braj wiekszych dowodow i ludzie jakies p---y zastraszone wlasnego cienia sie boja. Po przesluchaniu tego co Nester mowil ja juz nie mam za grosz watpliwosci jakim paskudnym potworem jest Zabielski tylko potrzeba dowodow i by ludzie
  • Odpowiedz
@corryand: w pierwszy zdaniu sobie przeczysz ze nie ma tych ludzie ale sa.. aa czyli człowiek gwałci ale dowodów nie ma xd odklejony jestes, słyszałem ze ty pedofilem jestes ale nie ma na to dowodów
  • Odpowiedz
@BeZao: ale to nie sa wyssane informacje bo laski o tym jak widzisz mowia i do tego inni kolesie. Przeciez wiadomo, ze nikt gwaltu nie nagrywa by dowod byl. Gdybysmy tak podchodzili do gwaltow to nigdy nie mozna byloby ich udowodnic a nawet stosunkowo latwo rozstrzygane na korzysc pokrzywdzonej sa gwalty malzenskie. I jaki dowod na to ze to nie byl zwykly s--s tylko gwalt w malzenstwie? No zeznania pokrzywdzonej.
  • Odpowiedz
@corryand: No ale to nie jest wyssane z palca bo dziciaki tam mowi ze ich gwałcisz. jak ktoś cie gwałci to sa slady na ciele, idziesz na policje i masz dowód, jak mineło cos czasu to d--a jak typ sie nie przyzna i ma prawnika to nie ma szans, wiec trudno, a podchodzic do gwałtów mamy tak, ktos cie zgwałcil idziesz na policje i do szpitala, nie chcialas tego zglaszac
  • Odpowiedz
@BeZao: no wlasnie zastanawiam sie jakby wygladal taki proces, ze kilka dziewvzyn zlozylo pozew zbiorowy przeciwko zabielskiemu o gwalt czy molestowanie seksualne i jakby potoczyla sie sprawa. Oczywiscie mam nadzieje, ze bylyby to rzeczywiscie pokrzywdzone laski a nie atencjuszki ktore sobie to wymyslily. Przeciez jak w newsach byly takie rozprawy gdzie laska wygrywala po latach oskarzajac kogos o gwalt czy tez te slynne sprawy pedofilskie w kosciele, ktore tez nawet
  • Odpowiedz
@corryand: Wiec wtedy sa dowody jakies, sms, zeznania swiadkow naocznych, i facet tez sie sam przyznaje dlatego siedzi a jak na razie kazdy gada o zabielskim g--------l ale dowodów brak, typowe s----------e społecznie wierza w wszystko
  • Odpowiedz