Aktywne Wpisy
Natalia-_- +155
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +639
Wszarz bulterier #!$%@?ł nam się na koc z porozkładanym żarciem, podeptał kanapki i kiełbasę, wystraszył mi rektywnego psa z którym ciężko pracujemy nad jego pewnością siebie. UJ z jedzeniem, ale było o krok od dramatu, bo to zwierzece przedłużenie kuśki skoczyło za moim psem na mnie, walnęło mnie w twarz, a właściciel leciał z odległości X metrów - w sumie debil nawet nie słyszał że wrzeszczałam już na widok jego zbliżającej się świni.
Powinny być jakieś testy na IQ dla potencjalnych właścicieli zwierząt (╯︵╰,).
#zalesie #majowka #grill #psy #pies #zwierzaczki
@mala_rybka: ze co? :))))
Kurcze, w teorii niby wszystko jest jasne i proste, ale w praktyce czasami ciężko jest zareagować tak, jak się w sumie powinno.
@gorzki99 no chłopak wygląda jak chodząca poduszka (。◕‿‿◕。).