@abuknikt: Ja tez ale w-----a mnie to, ze ktos mowi a ja jestem jakby tylko ,,od zadawania pytan,, albo nic nie mowie. Tak jakby moja obrona stalo sie zadawanie roznych pytan zeby podtrzymac rozmowe :/ a te pytania czesto sa idiotyczne. Tez tak gadam jak Ty, nawet nie umiem sensownie odpowiedziec jak ktos mi cos opowiada. Moze to byc cos z samoocena
@abuknikt: no właśnie :/ ja umiem bardzo dobrze pisać z ludźmi i wyczuwać co czują i takie tam, a na żywo jestem pipa czy nawet podczas rozmowy z kimś na voice też nienawidzę
@Saynighte: Nosz, mam dokładnie tak samo. Czasem tak zaplątuję się w słowach, że aż mi wstyd przed ludźmi, a przez pieprzoną fobię społeczną od zawsze bałam się mówić i ludzie przypinali mi łatkę nieśmiałej, cichej dziewczynki. Mi było z tego powodu przykro, bo bardzo chciałam być wygadana, ale albo wstydziłam się wyrazić swoją opinię albo czułam że mój poziom wiedzy jest niewystarczający żeby poprowadzić rozmowę. Zazdroszczę osobom, które potrafią bez
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡°ʖ̯͡°) #tinder #podrywajzwykopem
#przegryw
Komentarz usunięty przez autora
Zazdroszczę osobom, które potrafią bez