Aktywne Wpisy
KwiatGromu +70
czy istnieje brzydszy budynek niż filharmonia w #szczecin? to jest dosłownie chamski blaszak jebnięty w ładnej okolicy xd i takie g---o jeszcze jakieś nagrody architektoniczne dostało xddd
f9JXBEArQ2H4TKl +296
#nieruchomosci czy bedzie mozna kiedys zaczac wykupywac zrodla wody i sprzedawac spragnionym ludziom za kosmiczna cene by stac sie wodnym rentierem?
Nigdy nie interesowałem się tym dzieckiem a prezenty zawsze kupowała mu matka. Do mojej 18 jeszcze jeździłem dać prezent ale potem już jeździła sama.
Wczoraj byłem u rodziców na obiedzie i jako, że za chwile są komunie to zapytali się mnie czy coś już kupiłem na prezent bo to jest duży wydatek i jej nie stać. Jak wypomniałem im, ze od zawsze mówiłem żeby zbierali na komunie to dostałem odpowiedz, ze myśleli, ze żartuje i jak dorosnę to mi przejdzie xD
Jak powiedziałem, ze zapomniałem o komunii i już mam plany to usłyszałem „co może być ważniejsze od komunii chrześniak która jest raz w życiu”
Zgadniecie kto za 2 tygodnie jedzie na miesięcznego tripa po US akurat w czasie komunii i na kogo się rodzice obrazili xD
Komentarz usunięty przez autora
@xmadesio: dziecko cie na pewno bedzie dobrze wspomniac w przyszlosci xD
@Ama-gi: wtf?! Aluzja do OPa? A co on zrobił nie tak? Że jako nastolatek nie postawił się rodzicom?
Teraz dziecko 9 letnie dziecko bedzie miało komunie a jego/jej chrzestny nie przyjdzie. Ono nie zrozumie dlaczego. U wszystkich innych kolegów i koleżanek chrzestni będą. Mogłeś nie chcieć być chrzestnym, mogłeś zostać zmuszony, mogłeś nie lubić dziecka rodziców. Ale co z tego skoro dziecko ma tylko 9 lat i jest głupie.
Ja wiem
Zgwalcony niepełnoletni facet też powinien płacić alimenty bo "dziecko nie zrozumie"? Mocna hiperbola, ale jednak no. Branie odpowiedzialności za coś do czego się zostało zmuszonym będąc dzieckiem nie jest czymś
Pomijając to, że słowo głupota jest
@NieBendePrasowac: chrzestny musi mieć ukończone 16 lat
@SiergiejLapczydow: tak serio to będzie miało w------e na to.