Ogólnie albo się starzeje i zmienił mi się gust muzyczny (chociaż trudno mówić o guście muzycznym skoro zdarzało mi się słuchać Popka i Gangu Albanii xD), ale nie mogę zrozumieć fenomenu Kizo xD. Przesluchalem ostatnio w jakiejs techniawie na siłownię jego zmiksowany banger (coś tam ajajaj MTS coś tam) i uznałem, że to jest asluchalne.
Nie mam zielonego pojęcia, czemu jest taki hype na niego. W tej piosence wiaodmo chadzisko agresywne zjarane, a ja przyszedł na to fame mma to okazał się spompowana parowa, która nawet dostała na dziurę od gościa, który o walce dowiedział się kilka dni przed, powiem więcej dostał na dziurę w formule, którą sam wybrał xD. Ale wracając do poziomu hip hopu. Nic nowego takie same gówno co większość tych raperów, zero charyzmy i sprzedaje #!$%@? batoniki, na które jest hype jak #!$%@? (a w składzie o ile się nie mylę jest nawet tłuszcz palmowy xD).
To jest jakiś uliczny grajek, czy wytwor jakiejś agencji marketingowej? Po Przymorzu i Zaspie co drugi dresiku tak wygląda xD. #polskirap #famemma
@niezdiagnozowany: też nie rozumiem fenomenu Kizo a mam kumpla co za każdym razem jak jedzie autem puszcza Kizo i go oznacza na instastory a jak wyszły kizersy to cały karton kupił i rozdaje w pracy bo takie dobre xD
@niezdiagnozowany fajna muzyczka na siłownię, do auta żeby pośmigać po mieście, zazwyczaj dobre, melodyjne bity, ludziom się nie podoba bo doszukują się w każdej muzie zajebistego przekazu xD
@AM0k_music: gościu co innego jest powiedzieć że muzyka jest słaba a co innego że słuchacze są #!$%@?. Przykładowo mi zupełnie nie siedzi muzyka radziowych gwiazd pokroju Sanah. Wiecznie teksty o miłości na jedno kopyto, natomiast nie uważam, że ludzie którzy jej słuchają są "mentalnymi gimbusami"
@samsepiol: GOŚCIU XD Bo zaraz Ciebie nazwę mentalnym gimbusem, który nie potrafi czytać ze zrozumieniem XD GDZIE ja napisałem coś o słuchaczach? Napisałem o tekstach (i nawet cytujesz ten fragment). Dalsza rozmowa nie ma sensu. Pozdrawiam cieplutko i smacznej kawusi życzę.
@samsepiol: jedyne co możesz to wstawić mema. Bo ile spędziłeś w tym środowisku czasu, ile poznałeś ludzi? Czy byłeś kiedykolwiek w tym od środka? Wiadomo jaka jest odpowiedź. Ale wg ciebie wyrażenie zdania/opini o czymś o czym ma się może trochę większe pojęcie niż inni to #!$%@? XD No i czytanie ze zrozumieniem się kłania. Pozdrawiam :)
@niezdiagnozowany: a ja tam w sumie rozumiem, nie żebym go słuchał ale jak w pracy ktoś tam puszcza go w tle to nawet się przyjemnie słucha. I wydaje mi się że jego muzyka właśnie do tego jest- żeby leciała w tle i zabijała ciszę :D
@niezdiagnozowany Mam tak samo, niektórych raperów przesł#!$%@? całe płyty, ale Kizo jest dla mnie asłuchalny. Niektórzy się nim jarają, tak samo jak ostatnio gdzieś usłyszałem, że Avi sycylijczyk to najlepszy teksciarz w Polsce a dla mnie to kompletne gówno bez talentu XD
@samsepiol: mysle ze OP wklada w to za duzo dywagacji.
Wiec ja napisze po ludzku: nie rozumiem 99,9% tych beztaleńć od rapu. Jest kilka piosenek które są w jakiś sposób rytmiczne (po angielsku) i to są jakieś znane hity z lat 90 czy 2000 itp. Natomiast polski rap to jedno wielkie gówno. Podobnie jak polski pop.
Beka z tekstów z "zasadami" i #!$%@? "podkładem w tle".
Nie mam zielonego pojęcia, czemu jest taki hype na niego
@niezdiagnozowany: kolejny patus, intelektualne do, pseudo ,,gangtier'' co nawija, że kiedyś nie było wesoło, musiał kraść, #!$%@?ć szkołę, było niebezpiecznie bo bili go po kolanach w lesie. Śpiewanie o chlaniu, ćpaniu, dillerowaniu, dupach i tyle i jest kaa.
Jedynie szacunek dla niego, to za wybicie i że robi hajs na tym.
@niezdiagnozowany: ja tam nie rozumiem fenomenu 80% współczesnego rynku muzycznego. Chyba się starzeję. No ale mam alergię po prostu na gówno z autotune, z niewyraźną dykcją, albo tekstem na poziomie storytellingu o obciąganiu pały. Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem tego. A jeszcze do tego żal dupy, że właśnie za to rynek płaci.
Może to różnica pokoleń się uaktywnia po prostu, no ale #!$%@?, słucham co lubię. Gorzej że wszędzie w
Głównie przeszkadzała mi społeczność psuedo-metalowców (wiecie #!$%@? glany, tłuste włosy i koszulka ulubionego zespołu).
@samsepiol: Dlaczego zawsze jest przeświadczenie, że każdy kto słucha metalu, to jakiś brudas w glanach, koszulce zespołu, długich włosach i skórzanej kurtce? Hip hopu też słuchają tylko patusy/gangusy w dresach od JP?
Różnica między takim metalem, a hip hopem jest taka, że to w rapie większość kto tego słucha to jakieś patolosy. W metalu zdarzają się tacy
Nie mam zielonego pojęcia, czemu jest taki hype na niego. W tej piosence wiaodmo chadzisko agresywne zjarane, a ja przyszedł na to fame mma to okazał się spompowana parowa, która nawet dostała na dziurę od gościa, który o walce dowiedział się kilka dni przed, powiem więcej dostał na dziurę w formule, którą sam wybrał xD. Ale wracając do poziomu hip hopu. Nic nowego takie same gówno co większość tych raperów, zero charyzmy i sprzedaje #!$%@? batoniki, na które jest hype jak #!$%@? (a w składzie o ile się nie mylę jest nawet tłuszcz palmowy xD).
To jest jakiś uliczny grajek, czy wytwor jakiejś agencji marketingowej? Po Przymorzu i Zaspie co drugi dresiku tak wygląda xD. #polskirap
#famemma
( ͡° ͜ʖ ͡°)
jesteś co najmniej śmieszny XD
Przykładowo mi zupełnie nie siedzi muzyka radziowych gwiazd pokroju Sanah. Wiecznie teksty o miłości na jedno kopyto, natomiast nie uważam, że ludzie którzy jej słuchają są "mentalnymi gimbusami"
GDZIE ja napisałem coś o słuchaczach? Napisałem o tekstach (i nawet cytujesz ten fragment).
Dalsza rozmowa nie ma sensu. Pozdrawiam cieplutko i smacznej kawusi życzę.
Z resztą #!$%@?ć już i tak za dużo czasu straciłem na tą dyskusję
Ale wg ciebie wyrażenie zdania/opini o czymś o czym ma się może trochę większe pojęcie niż inni to #!$%@? XD
No i czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Pozdrawiam :)
Wiec ja napisze po ludzku: nie rozumiem 99,9% tych beztaleńć od rapu. Jest kilka piosenek które są w jakiś sposób rytmiczne (po angielsku) i to są jakieś znane hity z lat 90 czy 2000 itp. Natomiast polski rap to jedno wielkie gówno. Podobnie jak polski pop.
Beka z tekstów z "zasadami" i #!$%@? "podkładem w tle".
@niezdiagnozowany: kolejny patus, intelektualne do, pseudo ,,gangtier'' co nawija, że kiedyś nie było wesoło, musiał kraść, #!$%@?ć szkołę, było niebezpiecznie bo bili go po kolanach w lesie. Śpiewanie o chlaniu, ćpaniu, dillerowaniu, dupach i tyle i jest kaa.
Jedynie szacunek dla niego, to za wybicie i że robi hajs na tym.
No ale mam alergię po prostu na gówno z autotune, z niewyraźną dykcją, albo tekstem na poziomie storytellingu o obciąganiu pały.
Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem tego. A jeszcze do tego żal dupy, że właśnie za to rynek płaci.
Może to różnica pokoleń się uaktywnia po prostu, no ale #!$%@?, słucham co lubię. Gorzej że wszędzie w
@samsepiol: Dlaczego zawsze jest przeświadczenie, że każdy kto słucha metalu, to jakiś brudas w glanach, koszulce zespołu, długich włosach i skórzanej kurtce? Hip hopu też słuchają tylko patusy/gangusy w dresach od JP?
Różnica między takim metalem, a hip hopem jest taka, że to w rapie większość kto tego słucha to jakieś patolosy. W metalu zdarzają się tacy
@Mistrz_Motyl: nie wiem czy to bait, czy nie, ale ten album nawet nie jest w top 3 muzyki rockowo/metalowej w Polsce xD