Aktywne Wpisy
Rainmaker97 +2
Czy z takim wyglądem mam jakiekolwiek szanse na to żeby znaleźć kobietę do seksu nie mówiąc już o stałej relacji? 23 lata na karku i pomału godzę się z tym że już dla mnie over
#przegryw #tfwnogf #blackpill #pokazmorde
#przegryw #tfwnogf #blackpill #pokazmorde
Mortigan +113
#ciekawostki
Na zielono stany USA w których możesz posiadać kangura bez licencji na kangura
Na zielono stany USA w których możesz posiadać kangura bez licencji na kangura
@MinnieMouse0: to teraz przemocą się te dzieci wyjmuje? Też nie słyszałem.
Komentarz usunięty przez moderatora
@MinnieMouse0: a, no i jak się pod przemocą wyjmuje to jakoś mi się to nie składa z tym inkubatorem, o którym piszesz.
Ziom, szukasz w złym miejscu
@moj_wykopowy_login: Magiczny XXI wiek się skończył jakieś 2 miesiące temu jakbyś nie zauważył i wróciliśmy do rzeczywistości.
Co za demagogia. Ciekawe co byś gadał jakby faceci tak walczyli o swoje xd a nie, już tak jest i tacy faceci są nazywani incelami, mizoginami, a czasem białymi suprematystami. Ale jak baba stosuje podobne mechaniki to
@MLGkunek: jeszcze w dodatku używa się tak ostrej retoryki, że szok, z jednej strony mówią o mordowaniu dzieci, a z drugiej o przymuszaniu do rodzenia i żywych inkubatorach. Dziecinada.
Powinno być w konstytucji wpisane, że mogą tego typu ustawy ruszać tylko raz na kadencję i tyle. To nie jest tak, że nastroje społeczne dot. aborcji zmieniają się co
@Venom19: GazWyb na straży kłamstwa, nic nowego.
@moj_wykopowy_login: Chyba normalne, że może to zrobić aby jego obywatele bronili swojego kraju
A to opozycja głosowała przeciwko tej ustawie? Czemu mam być zły tylko na rząd?
Tak to jest jak się ocenia artykuły na podstawie leadu