Aktywne Wpisy
mam_spanko +134
Gratuluje tym, którzy cieszą się z rosnącego nacjonalizmu na świecie, z le pen, meloni, orbana, memcena, afd, trumpa
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
JakDorobic_com +167
Kolejne #rozdajo po dłuższej przerwie!
Nagroda po raz kolejny ma szansę trafić w gusta wszystkich #mikrokoksy (da radę zrobić jeszcze formę na lato? ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Do wygrania będzie dziś bowiem nie byle co, bo koncentrat białka WPC z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek 2 kg), smak SNIKERS, o wartości rynkowej co najmniej 169 zł!!!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem!
Nagroda po raz kolejny ma szansę trafić w gusta wszystkich #mikrokoksy (da radę zrobić jeszcze formę na lato? ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Do wygrania będzie dziś bowiem nie byle co, bo koncentrat białka WPC z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek 2 kg), smak SNIKERS, o wartości rynkowej co najmniej 169 zł!!!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem!
Czy jemu się już gniazdo robi widoczne czy jest nadwrażliw :/
Dihydrotestosteron ty bulwo zafajdana ;-;
#lysienie #zakola #wlosy #jprdl #zalesie #ehhhhhhhhhhhhh #ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh #chodtokowypamientniczek #chodtokboners
Nah to niby coś miesza w kolagenie i przyspiesza starzenie ;///
I czemu golić za kilka lat :/
Finasteryd nie zatrzyma tego gówna?
@thewickerman88:
A o tym kolagenie z minoxidilem nie słyszałem, masz gdzieś linka? Słyszałem tylko że długotrwałe stosowanie, szczegolnie jak sie dostanie do krwiobiegu przez jakieś ranki to może w ciśnieniu i krążeniu namieszać
I ostatnio na reddicie widziałem bardzo podobne stwierdzenie :/
Nie mam pojęcia czy to prawda i czy wgl chodziło o kolagen czy coś innego ale sama możliwość że to prawda mnie odstrasza \;
No i właśnie niby puls po tym wyjebuje czy coś a ja już i tak mam z tym namieszane odkąd łykami metylofenidat xd
A to wszystko tylko po to żeby
@thewickerman88:
minox i kolagen i to całe legendarne "skin aging" włożyłbym między bajki - stosuje to masa ludzi na całym świecie i 99.9% się na to nie skarży (nie wspominając że nie ma na to sensownych badań), to ze minox cos tam dziala z kolagenem to prawda, lecz stosowany jako wcierka nie postarzy ci skóry. Co do zaczęcia brania fina w tym momencie to jeśli masz podejrzenia ze to
Jest szansa że trwale zablokuje czy kiedyś i tak polecą?
@maxiek:
a czemu w polsce nie istnieje coś takiego jak topical fin?
tzn żaden gotowy środek tego typu
da się jakoś skombinować żeby w aptece przygotowali taki ładnie?
bo samodzielnie robić to bym się nie podjął ;/
@maxiek:
ale to nwm wsm po jakim czasie, możliwe że po np miesiącach/latach faktycznie by się zbliżyło
tak czy siak stosowany miejscowo nie powinien być bardziej niebezpieczny, a są jakieś tam szanse że byłby mniej
no ale z wygodą to fakt ;/
jak znam siebie to pewnie codziennie bym się bał czy
@Chodtok: dawka 025 jak najbardziej jest okej - hamuje dht w okolo 64% i to już całkiem spoko zważywszy na małą szansę na uboki przy tak małej dawce, z czego 05 to chyba 68%, jednak branie 1mg obniża już o 71% (co niby nie dużo więcej ale zawsze) co czyni go mimo
Hmm no właśnie ich miałem na myśli xd
A który z dostępnych w pl
@maxiek: