Aktywne Wpisy
mam_spanko +188
Gratuluje tym, którzy cieszą się z rosnącego nacjonalizmu na świecie, z le pen, meloni, orbana, memcena, afd, trumpa
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Kobiety nie chcą mieć dzieci, bo mężczyźni gardzą matkami, gardzą dziećmi i nie szanują obowiązków i prac domowych, które tradycyjnie wykonują kobiety. Kobieta naturalnie grawituje w stronę tego co podziwiają i szanują mężczyźni, instynktownie unikają ostracyzmu społecznego. W związku z tym, że współcześnie mężczyźni powszechnie nagradzają rozwiązłość seksualną (onlyfans, instagram, prostytucja, e-prostytucja), kobiety naturalnie nie będą wybierały życia rodzinnego, za to będą wybierały seksualizację siebie, złudzenie wiecznej młodości, operacje i
Kobiety nie chcą mieć dzieci, bo mężczyźni gardzą matkami, gardzą dziećmi i nie szanują obowiązków i prac domowych, które tradycyjnie wykonują kobiety. Kobieta naturalnie grawituje w stronę tego co podziwiają i szanują mężczyźni, instynktownie unikają ostracyzmu społecznego. W związku z tym, że współcześnie mężczyźni powszechnie nagradzają rozwiązłość seksualną (onlyfans, instagram, prostytucja, e-prostytucja), kobiety naturalnie nie będą wybierały życia rodzinnego, za to będą wybierały seksualizację siebie, złudzenie wiecznej młodości, operacje i
Czy jemu się już gniazdo robi widoczne czy jest nadwrażliw :/
Dihydrotestosteron ty bulwo zafajdana ;-;
#lysienie #zakola #wlosy #jprdl #zalesie #ehhhhhhhhhhhhh #ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh #chodtokowypamientniczek #chodtokboners
Mnie np farmaceutka mówiła że nie może mi sprzedać 2x mniej tabletek 2x większej dawki (którą i tak mam brać na raz) bo (między innymi) to lek o przedłużonym uwalnianiu i to nie będzie to samo i tak samo działać i wgl ehhhhh ;/
@maxiek:
Przy finasterydzie nie ma to większego znaczenia, czy zrobisz 0,2mg czy 0,25mg
Co do powłoczki, ma za zadanie ułatwić transport leku do przewodu pokarmowego, żeby tam się dopiero rozpuścił pod wpływem środowiska. Czy przy finie ma to znaczenie? Wątpię, przy minoxie na pewno
Hmm to w końcu nadają się te powlekane czy nie xd
A jeśli nie one to które
@feegloo:
@Chodtok: WYDAJE MI SIĘ że są ok, polecają to na yt, nawet lekarze z Hair Loss Show o tym mówili że ich pacjenci tak robią
Ale oczywiście idealnie byłoby mieć fina w powlekanej tabletce 0,25mg, tylko nikt tego nie produkuje