Wpis z mikrobloga

Postanowiłam zostać sławną portrecistką. Jak postanowiłam, tak zrobiłam i spójrzcie tylko - te detale, te idealnie uchwycone emocje. Szok. Będę bogata.

Komuś portrecik?

XDDD

#bekazemnie #heheszki #tworczoscwlasna #rysujzwykopem #rysowanie #portret #logikarozowychpaskow #sztuka #takaprawda #mistrzpainta #rozowepaski #niebieskiepaski #komiks

#pokazmorde ##!$%@?
źródło: comment_1650809789v9XOwccudmwlNZph4kbQbR.jpg
  • 60
@AM0k_music: oj Tylko tak mówiłam o tych bagietach. W złości #!$%@?, to taka groźba tylko. Taki żart.
Ale skoro masz poczucie winy, to znaczy ze jednak winnyś. Żyj se tera w strachu przed konsekwencjami.
@Ytarka: To, że próbowałaś we mnie wzbudzić poczucie winy nie znaczy, ze Ci się udało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja mam czyste sumienie, Twoje straszenie nic tutaj nie pomoże.
A swoim zachowaniem wywołałaś skutek odwrotny do zamierzonego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak przyjdą bagiety to podziele się z nimi tym piwem, wiesz?
@AM0k_music: Jesteś draniem! Draniem zimnym jak pewnie to pyszne piwerko co go nie mogę się napić bo je zaniosłeś do nie mojego mieszkania.

Napisałeś ze wzbudzam Twoje poczucie winy, to znaczy że to się już dzieje. Wina w Tobie żyje i ma się świetnie!
@AM0k_music: nie naginam! Za to Ty Amputowałeś mi radość z życia. Ciach ciach! Łatwizna. Tyle dla Ciebie znaczy moje dobro.

Już byś piła. Yhm. Już to widzę. Wygodna wymówka! Ale Jakbym nie cwaniakowała to byś mnie oszwabił Na warunki umowy i jeszcze obciążył pewnie jakimiś traumami. I tez byś coś tam wymyślił czym sobie na to zasłużyłam.
@Ytarka: Oszwabił? Nawet nie negocjowałem zbyt wiele. Praktycznie od razu przystałem na Twoje warunki. Bez zbędnych dyskusji.
I żadna wymówka! Nie mierz innych swoją miarą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zanim dotarłem to Ci nerwy puściły i zaczęło się straszenie.
Ja do Ciebie z sercem a Ty do mnie z bagietami i papugą.