Aktywne Wpisy
diGIO +57
Niemieckiemu agentowi nie mieści się w głowie, że można prowadzić suwerenną politykę.
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna
Itslilianka +347
Jak będzie tu 100 plusów to zachowam się jak creep i napisze do niej SMS xD oczywiście plusujacych zawolam. Jest szansa że pójdzie na policję xD #przegryw
Od okulisty mam tylko takie skromne informacje, czy optyk coś jeszcze będzie badał przed dobrem okularów?
Czy możecie coś podpowiedzieć z własnego doświadczenia, co byście lepiej zrobili przy pierwszych okularach albo takie zwykłe porady po prostu.
Chciałbym jak najlepsze szkła, pracuje przy komputerze 8h, ale słyszałem tylko o antyrefleksie, a chcę zadbać o oczy jak najlepiej. Filtr światła niebieskiego mam włączony w komputerze.
#okulary #optyk #okulista
Pytaj optyka, jak Tylko jestem użytkownikiem i widziałem różnicę między dwoma rodzajami ;)
Jestem dopiero przed 30, także do starości jeszcze kawałek ( ͡~ ͜ʖ ͡°)