Aktywne Wpisy
plaisant +37
Słuchajcie, ja znalazłem nową drogę życia. Zero prochów, zero wódy, nawet browara, krucjata antymelanżowa. Wkręcamy młodzież w sport, w aktywne życie, zero patologii. Wybierz siebie. Znajdź drogę w ciemności. To jest przyszłość morda. Twoja, moja, wasza. To jest nasza przyszłość. Ja już do końca życia na czysto lece.
#narkotykizawszespoko
#narkotykizawszespoko
Zarabiam około 80-90 tysięcy miesięcznie. Niestety, większość moich zarobków idzie na konsumpcję, a mało zostaje mi na oszczędności.
Ostatnio próbowałem oszczędzać i udało mi się zaoszczędzić 5 tysięcy w ciągu 6 miesięcy. Pracuję codziennie po 12 godzin, i szczerze mówiąc, nie mam już ochoty na nic innego poza pracą. Mimo tego, chciałbym zainwestować moje oszczędności, ale nie jestem pewien, w co i jak to zrobić.
Rozważałem inwestycję w piecyk gazowy, który podłączyłbym
Ostatnio próbowałem oszczędzać i udało mi się zaoszczędzić 5 tysięcy w ciągu 6 miesięcy. Pracuję codziennie po 12 godzin, i szczerze mówiąc, nie mam już ochoty na nic innego poza pracą. Mimo tego, chciałbym zainwestować moje oszczędności, ale nie jestem pewien, w co i jak to zrobić.
Rozważałem inwestycję w piecyk gazowy, który podłączyłbym
#tvn #patologiazewsi