Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +63
Czemu ludzie uważają, że mając 30 lat powinno ich wszystko boleć, nie mieć siły i w ogóle, że są starzy? Przecież większość ludzi mając 30 lat dopiero życie zaczyna można powiedzieć bo są po studiach i zazwyczaj w tym wieku dopiero ma się jakieś normalne życie zawodowe.
Nie znałam żadnej osoby po 30 która by się jakoś różniła mocno od 25 latka. Może po prostu tych narzekających tak to narzekanie postarza
#
Nie znałam żadnej osoby po 30 która by się jakoś różniła mocno od 25 latka. Może po prostu tych narzekających tak to narzekanie postarza
#
Szarmancki-Los +19
Też uważacie że hiszpański brzmi zajebiscie? Jak spotkam gdzieś jakąś Latynoskę i tą zacznie nawijać po hiszpańsku to mi od razu miękną nogi i aż czuję jak mój rozwijany latami sigma grindset opuszcza moje ciało. Taka typiara mogła by sobie owinąć mnie wokół palca a ja bym się pewnie zachowywał jak simp bez godności.
Tldr: kiedyś podobał mi się uczeń, który przez pierwsze miesiące wlepiał we mnie swoje oczy tak, że aż mi czasem głupio było. Nie chciałam jednak niczego odwalać, bo się wstydziłam plus wolałam w razie czego nie stracić kilku stów miesięcznie.
Wczoraj przez przypadek wyczaiłam, że chłop ma żonę. Przychodzi do mnie już z 1.5 roku i ani razu jeszcze nie wysprzęglił się z tego faktu a nasze zajęcia polegają głównie na rozmowie na zwykłe, codzienne tematy. Co się robiło, gdzie, z kim itp.itd. Inni uczniowie zawsze chętnie opowiadają o partnerach, mówią, że mają żonę, dziewczynę, jeden nawet przedstawił mi swoją narzeczoną. Ten ani słowem nie pisnął tylko kreował się na samotnika co w weekendy lata z kolegami po klubach.
Ciekawe dlaczego.
Niby nie miał obowiązku zdradzać mi tej wielkiej tajemnicy, ale widzę wyraźny kontrast w tym temacie w stosunku do zachowania innych ludzi, z którymi mam do czynienia.
Gdyby się okazało, że w tych klubach też zapomina o tym, że ma żonę to mogłabym napisać Ale z was niebieskie paski czasem podłe małpy. Ale nie napiszę. Bo nie wiem jak jest. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #zwiazki #podrywajzwykopem #malzenstwo
Szkoda ....
@pregunta: szkoda, że nie wyszło.
Nie szkoda, bo baran (ʘ‿ʘ)
U niebieskich tego nie słyszałem, tzn. nie że się kryją, ale potrafią się przywitać z nową osobą bez wspominania o swoim związku
Jak miał raz obrączkę to mi nawciskał kitu, że kupił złoto, bo jest kryzys i
@ToksycznySocjopata: ciekawe, ja to częściej słyszę u facetów w pracy... może wynika to z tego, że
@pregunta: tu się zgodzę, że jeżeli to trwa miesiące to bardzo dziwne, musiał sporo wysiłku włożyć w pilnowanie się. A z tą obrączką to w ogóle jakieś jaja