@krzywousty80: mnie tylko zastanawia dlaczego zbudowali tylko jeden.. wiem że były prace nad drugim, ale tam prawie nic nie było zaczęte.. w życiu bym nie dopuścił do sytuacji aby istniał jeden taki model.
@Cointreau: @dumpmuzgu: aha. Jakkolwiek nie zmienia to faktu że Ukraińcy mogli podumać że ruskie wojsko od tygodni czai się pod ich granicami i mogli przewidzieć kolej rzeczy..
@fvgbjs: aczkolwiek An225 ma tą samą wysokość i szerokość ładunkową, jest jedynie dłuższy. Więc gdyby wpakować ten samolot mniejszy do An225 to proporcje były by identyczne
mnie tylko zastanawia dlaczego zbudowali tylko jeden.. wiem że były prace nad drugim, ale tam prawie nic nie było zaczęte.. w życiu bym nie dopuścił do sytuacji aby istniał jeden taki model.
@r5678: Poczytaj o jego historii, było tak, bo zbudowanie takiego samolotu było komercyjnie nieopłacalne.
Zabili (zniszczyli) matkę...
( ͡° ʖ̯ ͡°)
RIP [*] Antonov Mrija
#antonov #ukraina #putin #wojna #rosja #samoloty #lotnictwo #mrija #kacapy
@fvgbjs: aczkolwiek An225 ma tą samą wysokość i szerokość ładunkową, jest jedynie dłuższy. Więc gdyby wpakować ten samolot mniejszy do An225 to proporcje były by identyczne
@r5678: Poczytaj o jego historii, było tak, bo zbudowanie takiego samolotu było komercyjnie nieopłacalne.