Aktywne Wpisy

rales +499
WOŁAM WAS PO 8 LATACH
8 lat temu, przed mundialem 2018, utworzyłem prawdopodobną jedenastkę na mundial 2026.
Były to wyłącznie moje przewidywania.
Porównajmy sobie, gdzie chłopaki byli wtedy, a gdzie są dzisiaj:
Drągowski
8 lat temu, przed mundialem 2018, utworzyłem prawdopodobną jedenastkę na mundial 2026.
Były to wyłącznie moje przewidywania.
Porównajmy sobie, gdzie chłopaki byli wtedy, a gdzie są dzisiaj:
Drągowski
źródło: comment_T4t8bDLI2gUvw2xNKXSIMCI4TfIEbE8R
Pobierz
Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

A imię moje 666! Ale dlaczego? :)
Na razie czytam, jestem na 27. punkcie ;)
@dziadekwie:
No przestań. Śpi się w dzień.
Potwierdzam-śpi się w dzień a robi wszystkie względnie przydatne rzeczy po północy. Jakakolwiek nauka z tajemnych powodów zaczyna być najbardziej efektywna około pierwszej w nocy....To mówi Wam Kopytko-weteranka.
Jakakolwiek nauka z tajemnych powodów zaczyna być najbardziej efektywna około pierwszej w nocy....
Amen.
Co Ty dzisiaj za jakiegoś domorosłego korektora robisz :)
Diabelski imidż? Chyba tytuł Wielkiego Łowczego Prokrastynacji...
Jasna cholera, 1:13, a kodeksy nietknięte.
http://www.youtube.com/watch?v=r4UNoECibYk&ob=av2n
A kodeks nie zając.....w końcu prokrastynacja ma swoje prawa...
Wrobileś mnie tym linkiem
Jasne, teraz wszyscy z oskarżeniami na Farquarta: "wrobiłeś mnie!", "nie śpię, trzymam Farquarta"
Zupełnie jak w życiu...
Swoją drogą, z cyklu: "głupawe refleksje późnonocne", tak sobie myślę... czy to nie zabawne, że ikona kultury LGBT napisała i zaśpiewała tekst w stylu "Ein Volk, ein Reich, ein Fuhrer"...? ;)
(LGBT- jak dobrze,że jest wujek gugle). W sumie też miałam takie skojarzenie z historią ale zawsze dominował jednak ten chicken=vision na końcu ;)
Może to pomysł na nowy serial... "Kurczak-nazista", czy coś...
ps.Wracając do tego LGBT..juz sie bałam,że to jakiś nowoczesny kierunek/styl w muzyce...Po festivalu Tauron Nowa Muzyka (który odbył się prawie pod moim blokiem) i profilaktycznym przeczytaniu listy artystów stwierdziłam cytuję "hę?" i uznałam się za dinozaura muzycznego.