Aktywne Wpisy
EmDeCe +599
Prime_Show_MMA +21
🚨 Oświadczenie - Zostań Dobrym Obywatelem Wykop i Zgłoś Nielegalne Transmisje! 🚨
Szanowni Wykopowicze,
Mamy dla Was propozycję, której nie będziecie w stanie się oprzeć! Przedstawiamy program "Żandarm +" - dla tych, którzy chcą czuć się jak superbohaterowie w walce z piractwem PPV! 💪
🕵️♂️ Jak to działa? Proste! Zbierajcie kody z nielegalnych transmisji PPV i zgłaszajcie je nam. Za każde zebrane 10 kodów dostaniecie dostęp do legalnej transmisji na żyw
Szanowni Wykopowicze,
Mamy dla Was propozycję, której nie będziecie w stanie się oprzeć! Przedstawiamy program "Żandarm +" - dla tych, którzy chcą czuć się jak superbohaterowie w walce z piractwem PPV! 💪
🕵️♂️ Jak to działa? Proste! Zbierajcie kody z nielegalnych transmisji PPV i zgłaszajcie je nam. Za każde zebrane 10 kodów dostaniecie dostęp do legalnej transmisji na żyw
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
https://v.redd.it/s7a9qlxhytu81/DASH_720.mp4#mp4
#ukraina #wojna #wojna
A tak na poważnie to ten stary kapeć już przed wojną gadał takie rzeczy, od lat taka propaganda u nich leci.
Komentarz usunięty przez autora
https://www.se.pl/wiadomosci/polityka/ukraina-juz-nie-wystarczy-bedzie-miazdzenie-mieszkancow-krajow-nato-solowjow-mowi-wprost-pmu-aa-JU4J-Lg3y-cay1.html
Sołowjow to taki ruski Rachoń, tam nic nie można powiedzieć i zasiać tematu bez konsultacji ze swoimi balasami z góry. Ten temat nie pojawił się tam tylko dlatego że mu się źle wstało i wdepnął w psią kupe. A
I zesrało się na Ukrainie, a co dopiero z NATO ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Pabick: Ooo, ostatnio o nim myślałem. To jest uber zjeb który już facjatą kategoryzuje siebie w odpowiedni sposób.
ja niestety jestem zwolennikiem teorii (niepopularnej) że gdyby ruscy zamiast 'operacji specjalnej' szli na ukrainę w
Zobacz że Ukraińcy trzepanie domów dopiero zaczęli robić 2-3 tygodnie po wejściu na Ukrainę. Podczas drugiej wojny światowej jak szli Niemcy, to każda chatka, każde mieszkanie było trzepane czy nie ukrywają się partyzanci itp. Rosjanie dużo błędów popełnili.
Oni faktycznie myśleli że będzie to powtórka z Krymem.
@slapdash @Alusowy: 2/3 sił zebranych z łapanki z byłych republik ZSRR i stojących na Białorusi. Ja naprawdę nie chce teraz się tu rozpisywać ale jestem przekonany że w trybie "mobilizacji" i pełnym uderzeniem i przykładowo udziale rakiet iskander nie w ilości 5-10 co święto wysłane na dworzec kolejowy, a 100+ na miasto i #!$%@? wie czego jeszcze to Kijów
Oni się naprawdę zesrali a flota czarnomorska to już w ogóle dała dupy po całości.