Wpis z mikrobloga

• 1
@GULO666 A co kogo obchodziło która ruska fala idzie? Liczy się jak się zachowywali ruscy żołnierze, a zachowywali się jak zwierzęta.
  • Odpowiedz
@Ama-gi: tobie sie już we łbie pomieszało, nie ma zgody na imperialny język moskwy XDDD twychodek będzie o tym decydował, XD w moich stronach mówi się ruski a nie rosyjski i mam to w dupie, że jakiś wychodek się pieni przez to XD
@Korax: następny do kolekcji, umiesz czytać ? gość napisał że USA skazało 100 ludzi na śmierć za gwałty, i że u kacapów jest to nie
  • Odpowiedz
@GULO666: c---a prawda, oficerowie bardzo często przymykali oczy na gwałty, a nawet sami brali w nich czynny udział. Nieprawdą jest też to, że pierwszoliniowcy nie dokonywali gwałtów, oj dokonywali i to z taką samą częstotliwością jak tyłowcy czy oddziały NKWD. Mało tego, te hordy ruskich gwałciły również Polki, Białorusinki, Ukrainki czy nawet wyzwolone Rosjanki na przykład taką Ewę Sztul, która opowiadała (cytat z książki A.Beevora "Berlin 1945")
"Mój ojciec i
  • Odpowiedz
@Pedroo: następny do kolekcji XD Ale litanię napisałeś tak, było więcej wyroków śmierci na kacapach niż na żołnierzach USA za gwałty, Na polskich ziemiach zdarzało się że Polacy byli dowódcami drużyn, i widząc takie rzeczy, strzelali w łeb kacapowi. Wiem że skala kacapskich mordów była ogromna, Ale odpisałem tylko na komentarz że Kacapy wykonywali wyroki śmierci więcej razy niż USA, Nauczcie się czytać k---a, nigdzie nie napisałem że Ruscy są
  • Odpowiedz
@aarahon: Bo jest duża różnica pomiędzy rosyjska, a ruska. Rosjanie chcą dla siebie zagarnąć całą spuściznę Rusi Kijowksie, która istniał długo przed powstaniem Moskwy i Księstwa Moskiewskiego. Dlatego tylko pożyteczny idiota, albo agent Moskwy używa określenia ruski i rosyjski do określenia mieszkańca Rosji. Zero tolerancji dla imperialnej myśli moskiewskiej.
  • Odpowiedz
@Ama-gi: O jejku i co z tym zrobisz wychodku ? ruskie onuce już przestają działać, bo przekroczyły masę krytyczną. Nigdzie nie broniłem kacapów, ale na wykopie wojna pokazała, że motłoch nie umie czytać XD nie odpisuj już. Jaki ty jesteś p----------y, imperialna myśl moskiewska XDDDD Debil XD
  • Odpowiedz
@GULO666: bo p--------z kocopoły nie mając pojęcia o czym gadasz. Pisałeś, że frontownicy nie gwałcili, nie prawda bo gwałcili. Napisałeś, że na ziemiach polskich była większa dyscyplina, dlatego kacapy gwałcili, ale za to były wyroki śmierci, otóż tutaj również gwałcili do tego stopnia, że polscy komuniści rozważali napisanie listu ze skargą do samego Stalina, a wyroki śmierci polegały na tym, że tak jak napisałeś dawano najczęściej kule w łeb na
  • Odpowiedz
@Ama-gi: ty już sie nie odzywaj, bo już nadmierne używanie Ruskich onuc wskazuje że jesteś debilem .
@Pedroo: Zacytuj mi fragment gdzie pisałem że 1 Linia frontu nie gwałciła, pisałem tylko że wyroków śmierci było więcej niż 100, ( pisał 100 amerykańskich żołnierzy zostało skazanych na śmierć za g---t, i pisał że ruskich nie skazywali za to, Wyroków śmierci za gwałty było więcej u ruskich niż 100 )
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@GULO666: weź ty się naucz i przyjmie do wiadomości, że tylko rosyjscy agenci Moskwy piszą ruska onuca xd ty jesteś rosyjska onuca. Zajrzyj do książek poczyta czym się różni Ruś Kijowska od Państwa Moskiewskiego i Rosji. Rosja to nie Ruś, ruski to nie rosyjski. Wiem, że dla was to samo, bo Rosja w odróżnieniu od Ukrainy nie ma historii, to państwo które istnieje z 500 lat. Ukraina jest spadkobierczynią Rusi
  • Odpowiedz