Aktywne Wpisy
OVHcloud +145
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +30
Może by tak postawić ją teraz pod ich ambasadą?
#rosja #ukraina #wojna
Niech ktoś podrzuci jakiegokolwiek stl do druku 3D.
Bo skoro pomników nie kzna mieć to ja tez chce mieć, albo ktoś Iwony może chcieć mieć :)
@Korax: następny do kolekcji, umiesz czytać ? gość napisał że USA skazało 100 ludzi na śmierć za gwałty, i że u kacapów jest to nie
@Tupolef: super, przypominać upokorzenie jakiego doznali dziadkowie. Masz pomysły.
"Mój ojciec i
@Pedroo: Zacytuj mi fragment gdzie pisałem że 1 Linia frontu nie gwałciła, pisałem tylko że wyroków śmierci było więcej niż 100, ( pisał 100 amerykańskich żołnierzy zostało skazanych na śmierć za g---t, i pisał że ruskich nie skazywali za to, Wyroków śmierci za gwałty było więcej u ruskich niż 100 )