Wpis z mikrobloga

Co sądzicie o kanale na Youtube "Infrastruktura" ( ͡° ͜ʖ ͡°) na początku oglądałem zawzięcie, ale po tych kilku tygodniach zauważam:
- Miniaturka mowi co inne niż sam film, w sensie treść.
- Klikbajt
- "w tym odcinku dowiemy się" a finalnie wszystko zostaje ze znakiem zapytania.
- brakuje typowych jak na Youtube w miniaturkach strzałeczek ( ͡° ͜ʖ ͡°) (a może i były?)
Jaką miał wcześniej koleś oglądalność a teraz? mi po pierwszych dniach wojny wyświetlił się w propozycjach i tak się łykało jak pelikan.

#wojna #rosja #ukraina #youtube
  • 7
  • Odpowiedz
@wykopek_z_pikabu_ru: Gość to jest jedna wielka beka, bo najpierw jego kanał nazywał się "warszawskie wieżowce" i tylko o nich gadał, potem zaczął gadać o wszystkich wieżowcach w kraju, bo warszawskie mu się skończyły, a jak wyczerpał krajowe to zmienił nazwę na "infrastruktura" i zaczął mówić o np. przekopie mierzei no a jak wojna walnęła to od razu poleciał niskojakościowe clickbaity robić xD Ogólnie mówiąc nie polecam
  • Odpowiedz
@wykopek_z_pikabu_ru: też mi to wyskoczyło, a że miniaturka łudząco przypominała inny kanał, który oglądam to nawet się nie pokapowałem. Po chwili jak odpaliłem filmik to coś mi przestało grać i sprawdziłem kanał, się okazało, że nawet go nie subskrybuję i wcześniej na niego nie trafiłem.
  • Odpowiedz