Aktywne Wpisy

Kopytnik_1 +233
#przegryw #p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski #samotnosc #zwiazki #blackpill
Wyznam Wam, że kiedyś naprawdę naiwnie myślałem, że mając dobry charakter i będąc uczciwym człowiekiem, nie ma opcji, by nie założyć rodziny. Ciekawe, czy ktoś miał podobnie, czy tylko ja byłem tak oderwany od rzeczywistości? Zaplusuj, jeśli uważałeś podobnie.
Wychowałem się w trochę innym świecie, za czasów moich rodziców powszechne były inne wartości i nade wszystko inne było nastawienie ludzi. Czasy się zmieniły, a ja
Wyznam Wam, że kiedyś naprawdę naiwnie myślałem, że mając dobry charakter i będąc uczciwym człowiekiem, nie ma opcji, by nie założyć rodziny. Ciekawe, czy ktoś miał podobnie, czy tylko ja byłem tak oderwany od rzeczywistości? Zaplusuj, jeśli uważałeś podobnie.
Wychowałem się w trochę innym świecie, za czasów moich rodziców powszechne były inne wartości i nade wszystko inne było nastawienie ludzi. Czasy się zmieniły, a ja

wojtas_mks +48
Może mi ktoś na chłopski rozum wyjaśnić skąd to uwielbienie ukraińców do nazistowskich symboli? Rok temu tłumaczono, że oni nie wiedzieli, nie znali, że nie wiedzieli że przeszkadza, ale teraz... chyba już wszystko wiedzą. Wiedza jak ogromną pomoc otrzymują z Polski, a potem nadal chwalą się takimi fotkami i to z ryjem na wierzchu.
No wstyd jak cholera i woda na młyn dla ruskiej propagandy o "denazyfikacji". Chyba że to jakiś zaawansowany
No wstyd jak cholera i woda na młyn dla ruskiej propagandy o "denazyfikacji". Chyba że to jakiś zaawansowany

Doszły dekanciki, dziękówka ( ͡° ͜ʖ ͡°) co do pierwszych przemyśleń:
- jpg le parfum, ultra male, layton - one serio są takie dobre czy ich popularność wynika ze spazmów jeremiego? :)
- ultra zest - wszystko wiadomo
- pure leather - tyćke cięższy a*men ale to dalej a*men
- kenzo tokyo, dylan blue i beach hut - meh
największe zaskoczeia:
- bentley for men silverlake - idealny zapach kiedy nie wiem co włożyć i czy wgl cokolwiek włożyć - trafia do tej samej kategorii co perry ellis 360 red
- aqua amara - niby morski ale z jakąś zieleniną w tle, szkoda że wycofany z rynku ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@lktr1: Kiedyś widziałem fajne porównanie - podstawowa Aqva to woda morska, a Amara to woda jeziorowa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aqva - największa stęchlizna
Marine - największa świeżość
Amara - ciężko opisać... letnia ciepła noc, zalew, pomarańcze - takie mam skojarzenia
Atlantiqve - mieszane uczucia - niby całkiem, całkiem, ale ma w sobie coś duszącego
Marine Toniq - niby świeży, ale wpisuje mi się w ambroxanowe klimaty
Aqva Toniq nie próbowałem. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
ale z ciekawości zobaczyłem tego silverlake'a na ceneo i nigdzie go nie ma, ani na perfumehub
on został już wycofany?
mówię o flakonie oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a poza tym jeżeli miałbym wydawać takie pieniądze na zapach, to zamiast silverlake'a można równie dobrze brać oryginalne aqua di gio
1h minęła i projekcja raczej średnia / bliskoskórna
Aqva -super na lato i pogodę zaraz po deszczu
aqva marine- wiosenną porą siada najlepiej
amara -tam to w ogole nie ma wody czy jeziora, są pomarańcze , na lato za cieżka , zimą super
atlantiqve - dla mnie sam ambroksan ale laski lubio i nawet jedna znajoma dla męża wzieła
aqva marine toniq, tam czuję skórkę