#modameska #pytanie Kupował ktoś z Was kaszkiet u Sterkowskiego? Warto? Jeśli kupowaliście w innym miejscu godnym polecenia, to będę wdzięczny za sugestie i porady. Szukam czegoś lekkiego na wiosnę i później na wczesną jesień. Nie zawsze mi pasuje iść do pracy w czapce z daszkiem, która do klasycznej koszuli button down i kurtki typu powiedzmy bardziej elegancka parka pasuje jak wół do karety.
@TMBRK: Jednak się nie zdecydowałem. Na wczesną jesień kupiłem w końcu czapkę z daszkiem Barbour. Jakość bardzo dobra i kolorystycznie tak wybrałem, że nawet jak mi wypadnie iść do roboty to całkiem nieźle pasuje. Nie znalazłem jakichś konkretnych opinii o Sterkowskim i dlatego nie kupiłem.
Gratuluję mózgu osobie w zakładzie karnym która zdecydowała się wypuścić mojego ojczyma recydywistę na święta. Tak skończyła się jego wizyta... #zalesie #zk
Kupował ktoś z Was kaszkiet u Sterkowskiego? Warto? Jeśli kupowaliście w innym miejscu godnym polecenia, to będę wdzięczny za sugestie i porady.
Szukam czegoś lekkiego na wiosnę i później na wczesną jesień. Nie zawsze mi pasuje iść do pracy w czapce z daszkiem, która do klasycznej koszuli button down i kurtki typu powiedzmy bardziej elegancka parka pasuje jak wół do karety.
https://www.sterkowski.pl/kaszkiet/316-10652-angielka-lniana-len.html#/71rozmiar58-cm/433kolorgranatowy
Nie znalazłem jakichś konkretnych opinii o Sterkowskim i dlatego nie kupiłem.