Aktywne Wpisy
Techguy91 +64
Życie 90% ludzi jest niewarte nawet przeżycia. To jest niesamowite jak duże nierówności mają miejsce w tym społeczeństwie, a ludzie już dawno się z tym pogodzili. Z jednej strony mamy ludzi, którzy za swój majątek mogliby kupić pół Polski, pławią się w luksusach i śmieją z proli, a z drugiej areczkow na minimalnej, którym ledwo starcza do pierwszego i jebią w pocie czoła na tych u góry. Nie mówiąc już o jakiejś
pieknylowca +432
Introwertyzm dla faceta: nie rozmawia z nikim od wielu tygodni
Introwertyzm dla kobiety: ostro imprezuje i melanzuje
#p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski
Introwertyzm dla kobiety: ostro imprezuje i melanzuje
#p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski
źródło: 1000003062
Pobierz

#wojna
źródło: comment_1650297053tifak8seVh9dFgJhcR7xKV.jpg
PobierzDostałem taką odpowiedź:
źródło: comment_1650297580PGc2zgIrfVHjAj0BA8upvK.jpg
Pobierz@zdrajczyciel
@Bordomir: XDDDD
Ogarnij to Ty sobie książkę do geografii i zobacz gdzie jest Kaliningrad i do kogo należy.
Poza tym to wcale Rosja nie ma rakiet przeciwokrętowych wystrzeliwanych z samolotów, helikopterów czy okrętów xD
Ale czego ja wymagam od produktu ruskiej edukacji.
@Bordomir: Sugerujesz, że Świnoujście znajduje się 2 tys. km od Kalningradu xD? Bo właśnie tak zasięg ma Kindżał. Już pomijam fakt, że mają też kilka starszych konstrukcji jak P-700 które też mają zasięg znacznie większy niż dostans do Świnoujścia.
@Bordomir: No tak, widzę, że kolega nie ma jaj aby przyznać się do błędu. Rozumiem, że pociski manewrujące magicznie tracą zdolności bojowe w zależności od pokonanego dystansu xD?
A Tobe wydaje się, że w szkole uczą o rosyjskich pociskach manewrujących xD? Co Ty p--------z typie.
Ej, kolego, cała Polska jest w zasięgu rakiet balistycznych. Czy to znaczy, że mamy nie utrzymywać żadnej armii? Uff, dobrze, że jest taki ekspert jak Ty xDD
@Bordomir: XDDDDDDDDDDDDD To jest bystrzaku nazwa oficjalnie uznawana w Polsce.
Kolego, widzę już, żeś niezbyt bystry ale to Ty wyjechałeś z argumentem, że operując ze Świnoujścia statki są poza zasięgiem Kaliningradu. Ładna próba odwrócenia
Dwa różne okręty. Zupełnie różne zadania. Inne zagrożenia. Koniec, bo szkoda mi czasu, a Ty lecisz na czarno.
Nawzajem trollu.