Wpis z mikrobloga

Jakim desperatem trzeba być żeby takie cringowe g---o wstawiać do internetu. Chłop już nawet nie udaje że nie traktuje widzów jak maszynki do robienia hajsu. Nie śledze tego typa od początku mi nie leżał i nie wiem dokładnie, czy on płacze na storkach ig czy tam filmach że nie ma hajsu a chwile potem wstawia do neta zdjęcie gdzie trzyma koszyk pełny pitosu? Myślałem że medusa jest totalnym cringem i klaunem ale pompka go przebił już kilkukrotnie.
#famemma
JacekMarcinkowski45lat - Jakim desperatem trzeba być żeby takie cringowe g---o wstawi...

źródło: comment_1650279121O8c62qbcxnmInyB8rPCkYL.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JacekMarcinkowski45lat: zablokowac gościa to nie będzie się pokazywał, nakręca dzieciaki na ruletki że skórkami dla mnie to naciągacz ale niestety sami wychowujemy dzieci i pozwalamy na oglądanie takiego contentu. Ogólnie większość youtuberów którzy kręcą skinami powinna być 18 plus i zaznaczone że to h----d.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@JacekMarcinkowski45lat: każdy z nich traktuje widzów jako formę zarabiania hajsu. I nic w tym złego w sumie bo to tak jakbyś się czepiał aktorów, że chcą zarabiać na dostarczaniu ci rozrywki.
Co innego p---------e, że nie ma hajsu a chwilę potem przechwałki coraz to nowymi furami i tak dalej. Totalna głupota. Ciekawe co na to mleko bo ostatnio cisnal bekę z raperów, że się flexuja hajsem którego nie mają.
@
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: pamiętasz gdy wyszła jakas piosenka Team X Adios (15 luty) . To Nitro ogladając tą piosenke, powiedział coś ze Natsu co najwyżej możesz być Kurvvą, gdy ta śpiewała swoja zwrotkę. Totalne typowe przekleństwo, jak to on gada na streamach. Wtedy nikt jeszcze nie wiedział że robiła na kamerkach. Po jakimś czasie od Nitra komentarza Natsu zaprasza Nitra do Team X (16 kwietnia), by dołączył do team jako uczestnik (
  • Odpowiedz
  • 5
@the_morningstar: tak to działa na tym świecie. Wielki znawca k---a hiszpańskiego. Ciekawe czy taki mądry by był jakbym mu dał kilka angielskich słówek do poczytania i go potem j---ł jak bura suke, że co to p--------z k---a. Ty debil j----y angielskiego nie znać? Top języka na świecie? C--j mnie ten twój hiszpański interesuje co ma dużo użytkowników po takie Alvarez jak ten zjeb sentino się jebia po kątach w slumsach
  • Odpowiedz
  • 0
@the_morningstar: nie wiem bo nie oglądam go zbyt często. Jak już to konfy i tak dalej jak robi restrem bo czasem coś śmiesznego powie/czat napisze.
Ale oczywiście jak każda osoba, co tam jakiś język obcy zna to instagrama czy syri ma po hiszpańsku xD
  • Odpowiedz
  • 0
@the_morningstar: to zależy. Jak się uczysz jakiegoś nowego języka to nawet spoko. Chociaż tam się za dużo nie nauczysz bo ile tam jest słów? 15? Jeśli nie wchodzisz w pomoc i ustawienia.
A jak już znasz ten język i to niby w stopniu komunikatywnym? Żeby się flexowac. Ze taki zajebisty jesteś, że znasz języki. I to nie angielski jak każdy. Ty znasz k---a hiszpański czy tam francuski albo inny c--j
  • Odpowiedz