Aktywne Wpisy
noipmezc +2
dajcie jakies slowo a ja wymysle rym
xPanic +13
Powiedzcie mi Konfederaci, dlaczego miałbym zagłosować na Konfederacje.
Nie ukrywam swoich poglądów prawdopodobnie zagłosuje na PO, nie są idealni, jednak dorastałem na przełomie lat 90 - 00 i pamiętam, że od kiedy władze przejęło PO żyło mi się z roku na rok coraz lepiej, potem w 2015 przyszedł PIS i jest jak jest.
Jako liberał bardzo mocno chciałbym zagłosować na partie wolnościową, ale Konfederacja (jak sama nazwa wskazuje) to zbieranina osób o
Nie ukrywam swoich poglądów prawdopodobnie zagłosuje na PO, nie są idealni, jednak dorastałem na przełomie lat 90 - 00 i pamiętam, że od kiedy władze przejęło PO żyło mi się z roku na rok coraz lepiej, potem w 2015 przyszedł PIS i jest jak jest.
Jako liberał bardzo mocno chciałbym zagłosować na partie wolnościową, ale Konfederacja (jak sama nazwa wskazuje) to zbieranina osób o
1990, są "akrobacje" na trąbce, to chyba jest tam to też jakiś
#jazz ( ͡° ͜ʖ ͡°)chyba, że nie, to wtedy sorry, nie znam się... w sumie to się nie znam na tych gatunkach, a discogs nie pomaga
Mam trochę kodów doładowania spotify individual, których chcę się pozbyć, kontakt na PW - 17zł 1mc zamiast 20zł, 50zł 3mc, zamiast 60zł
#muzykahf ---> Muzyka którą lubię, a która może ci się spodobać
#muzyka #90s #muzykaelektroniczna #downtempo
@HeavyFuel: robic jakies fikolki zeby przycebulic 3 zł
ktos to w ogole robi?
http://consciousness.ct8.pl/cd/set.html
Miło jak sam polecisz jakieś albumy :p