Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zarev: To ja też rzucę pytaniem, bo widzę że dajesz sporo porad dla wymiataczy specjalistów, oraz dla ludzi, którzy chcą wbić do branży, to ja zapytam o możliwości rozwoju dla początkujących, którzy już są w branży. Mam dopiero 6 msc komercyjnego doświadczenia - szkoda, że nie widziałem wcześniej Twoich postów, może byłoby szybciej, choć muszę przyznać, że do dużej części Twoich rad udało mi się dotrzeć samemu i poskutkowało -
  • Odpowiedz
@stanleymorison: roznica pomiedzy klepaczem kodu a programista to system design, jezeli jest szansa na projektowanie samodzielnie wiekszych featerow to jest szansa na rozwoj. Wiekszy feature = polaczenie kilku serwisow w calosc, nie nasmarkanie 1500 linijek kodu w Pythonie w obrebie jednego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@zarev chyba zrobię jak mówisz, mam miesiąc wolnego (a może i 3 jak się uda) to przez ten czas zdążę ukaś...ekhm stworzyć solidne portfolio i na jesieni będę bzikał za seniorski hajs dotychczasowej branży ( ͡º ͜ʖ͡º)

Jakich technologi teraz najlepiej się uczyć, tak że wyśle linki do hrówy i od razu jej się zrobi mokro że trafiła takiego specjaliste?
  • Odpowiedz