Aktywne Wpisy

chaddeveloper +214
Rekruterów totalnie p----------o, nawet się z tym nie kryją.
Nie wrzucam screenów, żeby zachować chociaż minimalny poziom poufności.
Long story short – jakiś czas temu miałem zaproszenie do rekrutacji w gamblingu. Na HR screeningu było spoko, nawet się dogadaliśmy, ale oczywiście brak konkretów co do dalszych etapów – "bo jeszcze nie ustalone", "bo zależy od zespołu", bla bla bla. No to czekam.
Po czasie odezwała się rekruterka. Myślę – ok, pewnie dograliśmy szczegóły. A tu
Nie wrzucam screenów, żeby zachować chociaż minimalny poziom poufności.
Long story short – jakiś czas temu miałem zaproszenie do rekrutacji w gamblingu. Na HR screeningu było spoko, nawet się dogadaliśmy, ale oczywiście brak konkretów co do dalszych etapów – "bo jeszcze nie ustalone", "bo zależy od zespołu", bla bla bla. No to czekam.
Po czasie odezwała się rekruterka. Myślę – ok, pewnie dograliśmy szczegóły. A tu
źródło: image
Pobierz
CharakternyZasadowiec +1136

Nikt nie nakłada na nich sankcji ani nie robi większych problemów z powodu braku demokarcji, ani nikt im nie proponuje demokracji.. Czasami wychodzi jakaś aferka o której się zapomina i tyle. Tutaj z Ukraina po prostu przegięli.
A Ukrainą już nie.
W polszy władza chce robić co chce i w---------ć się w sprawy ludzi decydować o aborcjach czerpać garściami z podatków
@Seentas: dlatego sto lat temu go zamordowalismy
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak dla mnie to wygląda jak ustawiona rozmowa dwóch ruskich przygłupów xD
polska wyczekiwala tej ameryki cale lata 80te jak wybawienia (wczesniej jeszcze byli bikiniarze a potem jeszcze odwilz i lata 70te, za kazdym razem byla to mentalna ucieczka na zachod, jak u bialorusinow i ukraincow w losowych momentach historii), cale lata 90te to zachwyt
@Nitro_Express: z tego to przeogromna beka, ruskie sie ciesza ze nie maja panstwa opiekunczego ktore nie pozwoli zdechnac na ulicy XD
Komentarz usunięty przez autora
@RobertinoIncelino: Już je tam mają. Niby karne, ale jednak są. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Afropolon