Wpis z mikrobloga

@Polska5Ever: gdybyś ty się urodził w rosji też byś popierał putina bo byś był indoktrynowany od małego. Może gdybyś miał farta urodzić się w Moskwie albo Petersburgu to miałbyś szansę na dostęp do zachodniego świata
@Polska5Ever: beka z PiS beka z po jedno i to samo. Napuszczać ludzi na siebie zamiast przysłowiowe widły i wszystkich po kolei zrobić porządek. Ale czego oczekiwać skoro wybito polska inteligencję w 39. Żal mi Cię.

@K4KU: brzmisz jak pisowiec XD Nikt tak nie podzielił kraju jak pis. Wcześniej z kimś o innych poglądach mogłeś normalnie porozmawiać. Powiedz pisuarowi, że pis kradnie. Jaka odpowiedź w 99% przypadków? ZA PEŁO KRADLI
Nie, nie popierali by. Niespójna jest narracja wedle której przekupienie wyborców jest jednoznaczne z przekonaniem propagandą. PiS zwiększył poziom życia kupy ludzi (oczywiście że kosztem inflacji i inwestycji) rosja zaś zmniejsza poziom życia kosztem korupcji i militaryzmu.
to usuń kogoś i daj mnie

@K4KU: haha, a skąd pomysł że jesteś lepszym kandydatem na czarną od innych? xD
Moja czarna pęka w szwach od pisowców i onuc, zwykły symetrysta to za mały kaliber bym się kłopotał ( ͡° ͜ʖ ͡°)