Wpis z mikrobloga

@Lukasq: Wystarczy jak się przegryzie 15 minut. I tak jest zimna z lodówki, więc może trochę postać z majo w temperaturze pokojowej. Zresztą tam się żadna magia z przegryzaniem nie odbywa, to nie marynata. :P
  • Odpowiedz
A tajemnicą jej długowieczności jest niedodawanie majonezu do całości, tylko zaraz przed każdorazową konsumpcją.


@yggdrasill: majonez raczej konserwuje te warzywa, więc to raczej błąd, bo jedyne co się psuje w sałatce to właśnie warzywa.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@w_glab_przeszlosci: kto normalny wyrzuca sałatkę jarzynową. Jak mama zrobiła wannę salatki, to potem cała rodzina po świętach jadła to w pracy i w domu na każdy posiłek i po trzech dniach, wliczają w to święta, nie było śladu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Niech nie robi tyle tej gownianej sałatki


@w_glab_przeszlosci: Wreszcie ktoś się odważył głośno powiedzieć, że sałatka jarzynowa jest substytutem jedzenia, stworzonym by zapchać kałduny tłumów. Coś jak karp tylko gorzej, bo z roślin. Brawo Mirku!
  • Odpowiedz