#anonimowemirkowyznania Singiel, 29 lat, inżynier 20k, własna kawalerka w #warszawa, raczej przystojny, strony rodzinne to miasto 50k ludzi, około 50km od Wawy
Bywam regularnie w odwiedziny na weekend u rodziców, pomyślałem ze fajnie by w rodzinnej mieścinie mieć koleżankę powiedzmy 18-23 lat do FwB.
O ile wiem, że #tinder #badoo sprawnie działają w dużym mieście jak Wawa, o tyle zastanawiam się czy sprawdza się przy szukaniu licealistki w małym mieście( ͡°͜ʖ͡°)
Jakie rady byście mi dali, aby poznać taka koleżankę ;) Nie zależy mi raczej na związku, a fajnej kumpeli, do miłego spędzania czasu ( ͡°͜ʖ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: ocena własnego wyglądu "raczej przystojny", jak przystojny, to po co potrzebujesz rad, na tinderach to wygląd decyduje o sukcesie, bo pary przyciągasz wyglądem głównie. Gorzej jak nie masz socjal skilla, to nawet jakbyś był Leonardo z Titanica, to może być ciężko.
A dla mnie ocena siebie samego w kategoriach urody, to delikatny narcyzm :). Kwestia urody, to też kwestia gustu, chyba, że jesteś gościem, który statycznie podoba się co
@AnonimoweMirkoWyznania: Oczywisty bajt,ale dla potomnych będacych w tym wieku i mających chrapke na nastolatki,napisze tylko że nie macie szans.Po prostu zapomnijcie
@AnonimoweMirkoWyznania: same nieistotne informacje. Jaki wzrost? Odrazu uprzedzam <190cm to ŚREDNI wzrost czyli nieatrakcyjny dla kobiet. Drugie ważne pytanie, jaka długość? Z mikrusem poniżej 19cm to zarobki muszą być co najmniej 3x to co podałeś.
Singiel, 29 lat, inżynier 20k, własna kawalerka w #warszawa, raczej przystojny, strony rodzinne to miasto 50k ludzi, około 50km od Wawy
Bywam regularnie w odwiedziny na weekend u rodziców, pomyślałem ze fajnie by w rodzinnej mieścinie mieć koleżankę powiedzmy 18-23 lat do FwB.
O ile wiem, że #tinder #badoo sprawnie działają w dużym mieście jak Wawa, o tyle zastanawiam się czy sprawdza się przy szukaniu licealistki w małym mieście( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakie rady byście mi dali, aby poznać taka koleżankę ;) Nie zależy mi raczej na związku, a fajnej kumpeli, do miłego spędzania czasu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ons
#fwb
#tinder
#badoo
#podrywajzwykopem
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6256de92dac526f739e8b709
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez autora
A dla mnie ocena siebie samego w kategoriach urody, to delikatny narcyzm :). Kwestia urody, to też kwestia gustu, chyba, że jesteś gościem, który statycznie podoba się co
@neXes:
więcej się przyłożyć do zarzuty next time
Nie masz pojęcia o czym mówisz.
Ja pisze serio… ale już zlecieli się Ci co twierdzą ze jak nie masz 210 wzrostu to nie masz szans na FwB( ͡° ͜ʖ ͡°)
Panowie,