Wpis z mikrobloga

Co zrobic jak przy mezatce raz mi staje a raz nie? Ciagle mi wypisuje, ze jestem sliczny, a kiedys moze chcialbym ja ruchnac, bo co mi szkodzi. Zazyc jakis specyfik? Albo inaczej co polecacie slabszego? Specyfiki typu wiagra odpadaja, bo mam dopiero 26 lat
#przegryw
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@stuwykopek: Robilem badanie na hormony dzisiaj. Za duzy estradiol wyzszedl, jeszcze musze poczekac 3 tyg na wyniki tescia. Z tego co pisze na necie podwyzszony estradiol wplywa na brak erekcji i slabsze libido.
Do lekarza sie wybiore jak bede mial komplet wynikow. Myslisz, ze warto kupic suple typu cytrulina, arginina, maca? Podobno jest polecany jeszcze p---s complete lub cum on - chyba maja normalny sklad
  • Odpowiedz
@stuwykopek: Mam wizyte u urologa we wtorek. Podwyzszony estradiol moze powodwac slabsze libido + niepelna erekcje.. Zobacze co lekarz przepisze, moze da sie ten estradiol zbic lekami, a pozniej jakies nutaralne specyfiki wezme typu p---s complete - podobno dziala.
To pakiet hormonow, idziesz se do jakiegos laboxu czy gdzies tam i musisz zaplacic za te badanie. Pobieraja ci krew i po poludniu masz wyniki. Ja za caly pakiet w-------m 268zl.
  • Odpowiedz