Wpis z mikrobloga

Ponawiam bo wykopki najwyraźniej zbyt wrażliwe.

Wszystkim szanownym wykopkom, piszącym:

"Hur Dur Pomagać trzeba ale nie wchodźmy Ukraińcom do zadka. Ukraińscy nacjonaliści zabili mi siódmą prababkę po kisielu"

PRZYPOMINAM:

Gdyby nie aktualna postawa Ukrainy i Ukraińców to za miesiąc, może dwa to my byśmy zakopywali swoje dzieci, swoje matki, swoich sąsiadów do masowych grobów.

#takaprawda #gruparatowaniapoziomu #wojna #ukraina #rosja
  • 31
  • Odpowiedz
Gdyby nie aktualna postawa Ukrainy i Ukraińców to za miesiąc, może dwa to my byśmy zakopywali swoje dzieci, swoje matki, swoich sąsiadów do masowych grobów.

@ivan777: Ze skrajności w skrajność, albo pluć na Ukrainców albo włazić im do dupy BO CO TO BY BYŁO GDYBY NIE ONI ;x
  • Odpowiedz
@cumulus: mądrze prawisz , szanse na to że Rosja wypowie wojnę Ukrainie po Majdanie wynosiły 100 % to że dojdzie do wojny pomiędzy mocarstwami atomowymi są bliskie zera , nie ma co się podniecać. NATO nawet jak nie chcę musi nas bronić bo tak się składa że jest sojuszem , a jeśli ten nie broni swoich członków to nie ma możliwości funkcjonować.
  • Odpowiedz
@solo_living_yolo: teraz wyobraź sobie ze zrzucają mały taktyczny ładunek na np WWA (ćwiczyli to na ZAPAD21) albo Helsinki, może będzie ci łatwiej (nie idzie im na Ukrainie, Putinowi się całkiem odkleja i decyduje się na taki krok - tu możesz wstawić cokolwiek, chodzi tylko o eksperyment myślowy i pokazanie jak kulawą logika posługujesz się mówiąc, że to mądre XD).

I teraz które państwo mające bron atomowa, decyduje się zrzucić ja na
  • Odpowiedz
@ExTc: ćwiczyć na manewrach to sobie mogą i zajmowanie Pekinu i ataki atomowe , i skakać na kiju. Strach na pewno robi #!$%@?ę z logiki. Stany zjednoczone i FR ,i Chiny , posiadają broń atomową od dawna , kraje te walczyły w Wietnamie i Korei między sobą na zmianę któraś ze stron wygrała lub przegrała. I nikt nie użył broni atomowej , nawet w przypadku uderzenia taktycznego. Broni chemicznej owszem Amerykanie
  • Odpowiedz