Wpis z mikrobloga

@Seszelek: tania prosta benzyna, najlepiej z gazem, jakaś Panda, Sejkol czy coś takiego, a do tego rower, bo benzyna droga, a najczęściej i tak przemieszcza się blisko.
Jak pierwszy, to Hondę Civic lub Toyotę Auris, żeby skupić się na jeździe zamiast naprawach. A jak już zardzewieją to będziesz umiał jeździć na tyle, żeby kupić coś lepszego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Natna213: Bravo 1.6 to albo 1 generacja benzin czyli już staruszek, albo 2 generacja z dieslem. To drugie z kolei jest poza zasięgiem finansowym, bo 1.6 MultiJet wszedł dość późno.
@michal1358: Aidzisz, zerknąłem na szybko na olx i widziałem trochę ogłoszeń w okolicach 15k. Być może to najtańsze sztuki, czyli potencjalne miny. Wydawało mi się, że akurat Bravo bez problemu idzie ustrzelić w tej kasie.
Grande Punto to też fajna
@Natna213: 1.6 Multi mam w Doblo Maxi z 2014. Wdupia olej i nic z tym nie zrobisz bo podobno ten typ tak ma. Robie tygodniowo ok 1500km i na trasie pali minimalnie przy jezdzie max 120 7L. Niech kupi stilo 3D w 1.9 JTD nie do zajechania i tanie czesci
@wieczok666: U mnie nic się nie dzieje, ale ja nie robię aż tylu km co Ty. Jeśli o spalanie chodzi to ja mam w okolicach 6L, ale myśle że tutaj może mieć znaczenie masa pojazdu, Doblo jest trochę większe