Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
#nieruchomosci #kredythipoteczny #ciekawostki
@Humbaq:
Aaaa czyli teraz w tę stronę idziemy. Spiski rodem z prezentacji Macierewicza. Ładnie się odkleja.
Nie wiem czy rozumiesz jak funkcjonuje w ogóle sądownictwo. Sąd nie orzeka w jakiejś sprawie wg własnego widzimisię. On orzeka czy stan faktyczny jest zgodny z wykładnią prawa. Tyle. Może się co najwyżej zesrać, jeśli wszystko jest zgodnie z prawem.
@Humbaq:
Albo mamy państwo prawa i powierzamy takie rzeczy sadom albo bawimy sie w samosady rodem z jakiejs ruskiej wiochy z konca Syberii. Widze ze tobie blizej do tej drugiej opcji, wiec nie wiem po jaka cholere
@Humbaq:
Tak jak mówię - Macierewicz już cię odwiedził. Masoni wydają wyroki, żeby cię udupić Zmówiły się s--------y przeciwko takim jak ty. Otwórz oczy i walcz.
Zapytam z litości - masz jakiekolwiek dowody na twoje p---------e czy zasłonisz
@Humbaq:
Właśnie zasugerowałeś, że sądy w gruncie rzeczy wydają wyroki zgodne z polityczną linią jakiegoś międzynarodowego departamentu realizującego swoje polityczne cele. W drugiej wypowiedzi pytasz mnie jakim cudem dostrzegam w twoim myśleniu konspiracjonizm. Musisz się na coś zdecydować, a wybór w gruncie rzeczy jest prosty - albo respektujemy wyroki sądów i budujemy państwo
Oczywiście, rozumiem że czasami nabijanie się jest jedynym lekarstwem na brak wiedzy xD Można się też ponabijać z nieświadomości wpływu polityki pieniężnej na kreowanie linii orzeczniczych, aktów miękkiego prawa i dopiero na końcu legislacji, która jak już mówiłem, znacząco się nie zmieniła poza wprowadzeniem ustawy antyspreadowej w 2011 r.
@Humbaq:
Wrzucasz wszystkich ludzi, którzy wzięli kredyty we frankach, dziesiątki