Aktywne Wpisy
enten +122
Gdy zapytasz dowolnego rodzica: "Czy chciałbyś, żeby Twoje dziecko brało narkotyki?"
To usłyszysz od niego zdecydowane "Nie. W żadnym wypadku."
Gdy zapytasz: "Czy chciałbyś, żeby z okazji 18 urodzin Twoje dziecko piło rozpuszczalnik?"
Również usłyszysz "Nie."
Tymczasem wielu z tych rodziców nie ma nic przeciwko wypiciu takiego rozpuszczalnika ze swoimi pociechami z okazji np. 18 urodzin czy innych imprez.
Jak myślicie, czy świadomość ludzi w kwestii prawdziwej szkodliwości alkoholu kiedyś się zmieni
To usłyszysz od niego zdecydowane "Nie. W żadnym wypadku."
Gdy zapytasz: "Czy chciałbyś, żeby z okazji 18 urodzin Twoje dziecko piło rozpuszczalnik?"
Również usłyszysz "Nie."
Tymczasem wielu z tych rodziców nie ma nic przeciwko wypiciu takiego rozpuszczalnika ze swoimi pociechami z okazji np. 18 urodzin czy innych imprez.
Jak myślicie, czy świadomość ludzi w kwestii prawdziwej szkodliwości alkoholu kiedyś się zmieni
technojezus +14
Czy może mi to ktoś wytłumaczyć?
Dlaczego sporo zadbanych, chodzących na siłownię i wyrzeźbionych facetów za partnerki ma kobiety z dużą nadwagą? Kulturysta z mojego miasta, ma wiele sukcesów w tym co robi, a za żonę ma typową przeciętną kobietę przy kości.
Ostatnio spotkałem znajomego z siłowni z jego dziewczyną. Chłop wyrzeźbiony, mięśnie fajne nabite, a dziewczyna spora nadwaga. Udo miala 2x takie jak jego.
Drugi przykład, kolejny znajomy, który jest wyrzeźbiony,
Dlaczego sporo zadbanych, chodzących na siłownię i wyrzeźbionych facetów za partnerki ma kobiety z dużą nadwagą? Kulturysta z mojego miasta, ma wiele sukcesów w tym co robi, a za żonę ma typową przeciętną kobietę przy kości.
Ostatnio spotkałem znajomego z siłowni z jego dziewczyną. Chłop wyrzeźbiony, mięśnie fajne nabite, a dziewczyna spora nadwaga. Udo miala 2x takie jak jego.
Drugi przykład, kolejny znajomy, który jest wyrzeźbiony,
Lexiu = #przegryw = #zwyrol
#wardega #zwyrolkomtent #konopsky
Jest różnica między wysyłaniem zdjęć #!$%@? do 14 latki a do 18 latki to drugie nie jest przestępstwo. Tak samo starał się dopytywać o wiek osoby z którą pisał.
Nie róbmy z gościa zwyrola bo został tylko ofiarą pomówień, pisanie z jakimiś dupami powyżej 15 lat nie jest żadnym przestępstwem.
No łatka została bo ludzie nie ogarniają że pisać z 14-latką a 15 latką to dwie bardzo różne rzeczy. Większość tych internetowych hejterków ani ja nie jest od tego aby oceniać że gość sobie wysyła z jakimiś laskami zdjęcia
@LuminouShadow: #!$%@?ł się na minę. Tyle że już oczami wyobraźni widzę tą armię osób które hejtują gościa tylko dlatego że ona ma 16 lat chociaż pewnie sama się kleiła do typa.