Wpis z mikrobloga

@RZM_4: Obejrzyj filmik Watahy ten Konopsky nieźle zmanipulował pewne rzeczy i zrobili z typa pedofila

Jest różnica między wysyłaniem zdjęć #!$%@? do 14 latki a do 18 latki to drugie nie jest przestępstwo. Tak samo starał się dopytywać o wiek osoby z którą pisał.

Nie róbmy z gościa zwyrola bo został tylko ofiarą pomówień, pisanie z jakimiś dupami powyżej 15 lat nie jest żadnym przestępstwem.
@ikimrdbeietocytynal: ziomek nie zweryfikował wieku laski z którą pisał i pod wpływem spermy uderzającej do głowy (jako iż jest śmiesznym grubaskiem z internetu i żadna go nie chce), wszedł w intymną konwersacje z 15stką i wysłał jej zdjęcie fleta w gaciach które prześwitywały. Po tej sytuacji wszystkie inne laski z którymi pisał zaczęły wychodzić przed szereg żeby zgarnąć trochę atencji i powysyłały screeny z rozmów gdzie jechał sobie z nimi jak
@LuminouShadow: Akurat z tym siadaniem na twarzy była niezła manipulacja bo laska sama zaczęła ten temat a ten Konopsky sprytnie to wyciął ze screena żeby wyszło że to Leksiu ma takie fantazje.

No łatka została bo ludzie nie ogarniają że pisać z 14-latką a 15 latką to dwie bardzo różne rzeczy. Większość tych internetowych hejterków ani ja nie jest od tego aby oceniać że gość sobie wysyła z jakimiś laskami zdjęcia
@eldzej_10: Ogólnie ziomek #!$%@?ł bo nie wiedział, jak wypłynęło info że ma 14 to się powiesić chciał. Na jego szczęście się okazało że jednak miała 15 co też świadczy o tym że nie zweryfikował i nie chciał tego. Laski w tych czasach wyglądają jak wyglądają a jak sobie piszesz na insta to też pierwsze co to nie przyszło by mi do głowy żeby wiek weryfikować. Zwłaszcza gdy konwersacja nie zaczyna się
Mój ziomek miał sytuację w klubie gdzie wpuszczają ludzi 18+ a przelizał się jak się później okazało z 16sto latką. Jest to nie moralne czy po prostu pod wpływem alkoholu się #!$%@?ł na minę bo był pewny że jest dorosła?

@LuminouShadow: #!$%@?ł się na minę. Tyle że już oczami wyobraźni widzę tą armię osób które hejtują gościa tylko dlatego że ona ma 16 lat chociaż pewnie sama się kleiła do typa.
@eldzej_10: Niestety ale jako faceci możemy zostać posądzeni o pedofilie i gwałt za jedno krzywe spojrzenie i nawet jak się okaże że to laska najpierw namawiała i przekonywała do stosunku a później jak nie wyciągnęła z tego pieniędzy albo #!$%@? wie czego i w ramach zemsty pomówiła o gwałt, to gwałcicielem się jest nawet jak się nie jest.
@RZM_4 #!$%@?ła się z nim w sexting znaczy że tego chciała, krótka piła. Na miejscu ojca bym odciął jej internet. Gruby nie wiedział że ma 15 lat, ot cały problem. Nie możesz kogoś przekreślać bo nie wpadł na to żeby zweryfikować wiek. Czasem człowiek o czymś nie pomyśli. A jeśli pytasz czy wysyłanie parówy jest złe jak ktoś piszę z tobą o dymaniu się to już każdego z osobna moralność. Ja se