Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +900
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Różnica wieku 19-33 jest waszym zdaniem ok czy przesada? 14 lat. Wg mnie dużo za dużo. Pytam bo znajomy umawia się z taką młodą siksą i mnie zastanawia co on chce tym osiągnąć. Dorosły chłop który powinien myśleć o założeniu rodziny raczej. I nie, nie jestem zazdrosna bo sama jestem w szczęśliwym związku ale dla mnie to trochę obrzydliwe i sporo stracił tym w moich oczach. Próbuję mu przemówić
Różnica wieku 19-33 jest waszym zdaniem ok czy przesada? 14 lat. Wg mnie dużo za dużo. Pytam bo znajomy umawia się z taką młodą siksą i mnie zastanawia co on chce tym osiągnąć. Dorosły chłop który powinien myśleć o założeniu rodziny raczej. I nie, nie jestem zazdrosna bo sama jestem w szczęśliwym związku ale dla mnie to trochę obrzydliwe i sporo stracił tym w moich oczach. Próbuję mu przemówić
#rosja #ukraina #bekazpodludzi #wojna
no ja też w wieku 16 lat nie bardzo interesowałem się politykom więc nie będę tego miał nikomu zazłe ¯\_(ツ)_/¯ poza tym mówił, że sam zaczął zauważać że jest coraz gorzej od mniej więcej 2012 roku i krytykował rosje jeszcze przed wybuchem tej wojny na tyle na ile to było możliwe. Nie wiem oglądałeś
Po pierwsze to skrytykował wojne, nawet w tym filmiku, po drugie ta wewnętrzna blokada nie dotyczyła tego, że nie uważa, że ta wojna jest zła tylko dlatego, że podświadomie jest zastraszony konsekwencjami. Nie wiem czy po prostu świadomie manipulujesz wiedząc, że to oglądałem czy po prostu
Jemu nic nie grozi za to żeby mówić otwartym tekstem do swoich rosyjskich widzów co się dzieje na Ukrainie. Dosłownie nic. On mieszka w Gruzji.
A całe to jego #!$%@? to może łykną 15-latki z Minessoty.
@marcelus:
Nie, nie krytykuje. Nawet nie używa słowa wojna.
Ale #!$%@?ąc od tego, cały ten jego wywód jest smutnym #!$%@?, to jest najzwyczajniej w świecie nieprawda. Nic się nie zmieniło 24 lutego 2022 roku. Jest
ale on ma uczciwą robotę
Nie, nie ma takiej pewności, za protesty mogą cię wsadzić na 15 lat do więzienia, w areszcie możesz zostać pobity, mogą nałożyć na ciebie gigantyczne mandaty. Fajnie się takie rzeczy pisze z wygodnego fotelu w wolnym
Komentarz usunięty przez autora
bo za to będzie skazany na 15 lat więzienia w rosji, krytyka jest jednoznaczna i wyraźna, nie widzisz jej bo nie chcesz jej widziec i tyle z mojej strony bo już mi się nie chce odpisywać każdemu przygłupowi, który uważa eksterminacje narodu rosyjskiego za dobry pomysł.