Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jestem w obecnie ciężkiej sytuacji.
Pewnie blackpillowcy mnie zjedzą ale co mi tam.
Mam dziewczynę 9/10, piękna, kocha mnie bardzo, świat by dla mnie porwała, pozwala wychodzić na imprezy, troskliwa itp. Dużym minusem jest to że jest nudna i dość ograniczona intelektualnie, czasami się z nią nudzą.
Sam jestem max 4/10, ale wszystkie moje dziewczyny były ładne, po prostu przy bliższym poznaniu to przestaje mieć dla nich większe znaczenie.
Znam się długo dość z dziewczyną która mi się podobała i wyszło że nadajemy na tych samych falach, 7/10, jednak jest to moja bratnia dusza, ogarnięta i konie można by z nią kraść. Ma też chłopaka.
Zostać z nią i stworzyć stabilny spokojny związek, który mi się już dobitnie za rok lub dwa znudzi, czy zacząć od nowa, z niewiadomą przyszłością?

#zwiazki #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #warszawa

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6250415012e12f55c9e7e941
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 12
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: no powiem tak. Odkryles pan zasade że piękna i mądra zdarza się bardzo rzadko ( ͡° ͜ʖ ͡°) albo wymysl sobie ciekawsze życie albo zapytaj ja o interesowania, niech sie kobiecina rozwija bo rozwój to sens życia.
  • Odpowiedz
@MagikLOL: Skoro 7/10 to Twoja bratnia dusza to nad czym się zastanawiasz? Ma chłopaka, a nie męża więc spokojnie możesz działać. 9/10 nie będzie przez całe życie 9/10, a nudny charakter i ograniczenie intelektualne pozostaną.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: a i jeszcze jedno. To że kobieta ma duży tyłek i ładną twarz to jedno. Szczerze ja już przestałem zwracać uwagę na piękno bo czasami tylko mąci w głowie niepotrzebnie. A na starość nie będzie ani dupy ani piękna tylko zmarszczki. I wtedy jak nie będziesz miał co z nią robić to dopiero będziesz miał. Albo jak ma wychować twoje dziecko? Przecież nie wychowa go dużymi cycami, dupą i
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: jeśli jesteś młody to wciąż masz czas aby szukać. Uroda przemija i zostaje tylko charakter/inteligencja. Jeśli nie nadajecie na tych samych falach to zastanów się czy warto bo młodym jest się tylko raz ¯\_(ツ)_/¯
Natomiast odbijanie dziewczyny facetowi to #!$%@?ństwo ziomuś. Jeśli dała się jemu odbić to dlaczego ma ciebie nie zdradzić? Nie jesteś idealny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jeśli kombinujesz coś na boku samemu
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: zawsze wybierałem mądre, mój kolega ładne się ze mnie nabijał, tylko że on z tymi swoimi ładnymi zmarnował 20 lat.

Jak chcesz mieć w domu coś ładnego to kup sobie wazon. Oczywiście nie doradzam wyszukiwania najbrzydszej xd

I w ogóle ocenianie kobiet przez ilość punktów na 10 wydaje mi się co najmniej #!$%@? pomysłem, takie coś to chyba tylko w żartach przy piwie, bo chyba nie w życiu?????
  • Odpowiedz
@NieistotneKto: Niby dlaczego 7/10 ma spaść do 3/10 ( ͡º ͜ʖ͡º)? Skoro dziewczyna jest jego bratnią duszą to ma szansę na dobry, długi i satysfakcjonujący związek. Sam wygląd to za mało. Oczywiście najpierw powinien zakończyć związek z obecną, a później zarywać do drugiej.
  • Odpowiedz