Aktywne Wpisy
bomba4 +80
To może być duży game changer na rynku. Oby tylko Tusk nie tupnął nogą i tego nie zablokował
#ekonomia #gospodarka #korposwiat #pracbaza
#ekonomia #gospodarka #korposwiat #pracbaza
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Jestem w obecnie ciężkiej sytuacji.
Pewnie blackpillowcy mnie zjedzą ale co mi tam.
Mam dziewczynę 9/10, piękna, kocha mnie bardzo, świat by dla mnie porwała, pozwala wychodzić na imprezy, troskliwa itp. Dużym minusem jest to że jest nudna i dość ograniczona intelektualnie, czasami się z nią nudzą.
Sam jestem max 4/10, ale wszystkie moje dziewczyny były ładne, po prostu przy bliższym poznaniu to przestaje mieć dla nich większe znaczenie.
Znam się długo dość z dziewczyną która mi się podobała i wyszło że nadajemy na tych samych falach, 7/10, jednak jest to moja bratnia dusza, ogarnięta i konie można by z nią kraść. Ma też chłopaka.
Zostać z nią i stworzyć stabilny spokojny związek, który mi się już dobitnie za rok lub dwa znudzi, czy zacząć od nowa, z niewiadomą przyszłością?
#zwiazki #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #warszawa
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6250415012e12f55c9e7e941
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Natomiast odbijanie dziewczyny facetowi to #!$%@?ństwo ziomuś. Jeśli dała się jemu odbić to dlaczego ma ciebie nie zdradzić? Nie jesteś idealny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli kombinujesz coś na boku samemu
Jak chcesz mieć w domu coś ładnego to kup sobie wazon. Oczywiście nie doradzam wyszukiwania najbrzydszej xd
I w ogóle ocenianie kobiet przez ilość punktów na 10 wydaje mi się co najmniej #!$%@? pomysłem, takie coś to chyba tylko w żartach przy piwie, bo chyba nie w życiu?????