Aktywne Wpisy
xiv7 +8
Czego używacie do golenia twarzy? U mnie kiedyś były jednorazówki ale potrafią skubane podrażniać, więc od jakichś 2 lat jest taki Philips elektryczny i na sucho 0 podrażnień. Najlepszy wynalazek zaraz za szczoteczkami sonicznymi. Wiem że są jeszcze takie maszynki elektryczne z nożami w kształcie trzech kółek ale tamte znowu miałem wrażenie że rwały włosy.
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
Czym golisz twarz?
- Jednorazówka 22.5% (72)
- Z wymiennymi ostrzami 18.4% (59)
- Elektryczna "3 kółka" 10.9% (35)
- Elektryczna jak na zdjęciu Philips 48.1% (154)
EvineX +19
Chłop już stary ( ͡° ᴥ ͡°)
- temperatura nie spada poniżej ok. 12stC
- porozumiewasz się po angielsku
- jest łatwo legalnie zamieszkać i pracować
to?
#pytanie
#emigracja
Pytasz o łatwość zamieszkania, a typy wpisują Nowa Zelandię xD
Do AU, NZ czy USA nie jest wcale latwo sie dostac i pracowac
Wpisywanie Nowej Zelandii (wymagania wizowe), albo Australii (95% kraju to półpustynny interior) to xD
Przy dzialalnosci gospodarczej zdaje sie mozna zejsd do 5%
Malta to jednak nie to. Na rok - dwa ok. Otoczenie jak kraj trzeciego świata, nie pojedziesz nigdy nigdzie dalej. Ceny wszystkiego pewnie też wysokie bo raczej wszystko importują. Większość mieszkań na wynajem pewnie z widokiem na ciasną uliczkę bo te w lepszych lokalizacja są dla Maltańczyków. Nie brałem tego kraju pod uwagę.
@Mescuda:
Floryda - marzenie. Pisałeś z własnego doświadczenia?
@kont_u_r: czemu?
@kont_u_r: czemu?
@nieznamniepamietamOP: marzenie ale dlaczego? Bo w filmach fajnie wygląda? Przecież raz że jest tam p--------a pogoda a dwa to wysoka przestępczość.
@nieznamniepamietam
Filipiny? Przyjechać łatwo, wizy nie potrzebujemy, a będąc białym łatwiej dostać robotę.
Podatki może nie uber niskie, ale da się spokojnie pożyć