Aktywne Wpisy
ravau +104
Ja to się zastanawiam, czy to się kiedyś skończy, promowanie par mieszanych na siłę i wszędzie. Trend od kilku lat narasta. Losowa reklama? Biała i nie biały.
Programowanie trwa.
Programowanie trwa.
#rdr2 Kurde no i tęsknie a minęło zaledwie kilka dni. Ten tytuł się wkradł w moje życie i po skończeniu tej podróży czuję pustkę. Niesamowita doświadczenie.
Polecam, kto chce przeżyć/odczuć coś podobnego.
#muzykazgier
Polecam, kto chce przeżyć/odczuć coś podobnego.
#muzykazgier
Samochód dłuższą chwilę szarpie po odpaleniu (jeden tłok odpala z dużym opóźnieniem). Znajomy mechanik męczy się z tym już trzeci miesiąc, co chwila coś wymieni albo wyczyści ale okazuje się że to ciągle nie to.
Po czym dopiero ja dzisiaj odkryłem, że zamiast 5W-30 to tenże mechanik od 2 lat wlewał na serwisie 0W-30 (Motul SPECIFIC LL-12 FE). Czy to może być przyczyną problemów z silnikiem przy rozruchu? Taka trywialna rzecz? A może przy tym konkretnym aucie jest jakaś mądrość we wlewaniu innego oleju niż zalecił producent?
#mechanikasamochodowa #bmw #e60 523i 2007 N53 benzyna 190KM manual
@stefankot: @emerjot Były myte wtryski, wtrysk przy problematycznym cylindrze był wymieniony na nówkę OEM, świece nowe, zresetowana mapa - tylko tyle wiem, niestety nie jestem na bieżąco.
Ponoć problemy z autem zaczęły się dziać zimą jak przyszły pierwsze mrozy. Cylinder "odżywa" dopiero jak się silnik trochę rozgrzeje.
Dlatego pomyślałem sobie że może coś jest nie tak na