Aktywne Wpisy
Sweet-Jesus +311
Wiecie co to jest? To skład zużytego paliwa jądrowego powstałego przez ponad 20 lat pracy dwóch reaktorów RBMK-1500 w Ignalińskiej Elektrowni Jądrowej. A właściwie jest to 2/3 całości, ale i tak wszystko to zajmuje powierzchnię niedużego marketu.
Każdy z tych pojemników waży aż 90 ton pusty i 118 ton załadowany do pełna (mieszczą do 91 prętów paliwowych pociętych na fragmenty). Mają po 4,5 metra wysokości i składają się głównie z betonu zawierającego
Każdy z tych pojemników waży aż 90 ton pusty i 118 ton załadowany do pełna (mieszczą do 91 prętów paliwowych pociętych na fragmenty). Mają po 4,5 metra wysokości i składają się głównie z betonu zawierającego
PsiPatrolek +316
Mierze się z depresja od 16 lat. Przez ostatnie dwa lata zrobiłem w końcu remont w mieszkaniu,prawko,kwity na wózki i zadbałem o zęby. Od tego roku ograniczyłem dżemki w ciągu dnia a od kilku dni zacząłem nawet biegać...i nie wiem czy to od tego biegania ale zaczynam czuć się dobrze na codzień.
Ogólnie do biegania dorzuciłem jeszcze siłownię tak by cały tydzień zapełnić aktywnością fizyczna i jest mega.
Tak tylko się chwale
Ogólnie do biegania dorzuciłem jeszcze siłownię tak by cały tydzień zapełnić aktywnością fizyczna i jest mega.
Tak tylko się chwale
Komentarz usunięty przez autora
gdzie to?
Nie, nie spinam się, zadałem zwykłe pytanie odnośnie twojego prostackiego pierwszego komentarza i #!$%@?ącego się drugiego. Pisanie, cytuję, "chyba nie ma bardziej januszowego spędzania czasu niż pojechanie do ciepłych krajów i siedzenie przy basenie zamiast zwiedzać i poznawać nowy kraj
Widzisz, ty też #!$%@? wiesz o autorze, a jednak musiałeś po typowo polskiemu się dosrać. Nie wiem o tobie wiele, ale po tylko kilku tych komentarzach wiem, że jesteś patusem, niewychowanym burakiem, osobą niezbyt wykształconą (a przynajmniej tak się zachowującą) oraz reprezentującą najgorsze polskie stereotypy. Dodatkowo kiepsko ci idzie trzymanie emocji i bardzo łatwo się odpalasz. :)
@wykop_to_sciek: Jestem tu pierwsze 24h, co mam robić XD
@Krupier: typ, który jest antyszczepem i srał 1000 wpisów na mikroblogu odnośnie masek i szczepień będzie mi zarzucał buractwo i odpalanie się, bo raczyłem kilka razy przekląć XDDD Dawaj więcej, świetnie się bawię z takimi downami jak ty XDDD
@maikeleleq: jak musisz się mnie pytać o tak podstawowe rzeczy, to nie mam więcej pytań xD Siedź sobie na tym basenie, miłego urlopu :)
I bynajmniej nie przeszkadza mi to, że klniesz, sam to robię przecież. Odnosiłem się do zupełnie czego innego, ale jak widać nawet tego twój niezbyt rozgarnięty umysł nie był w stanie pojąć. :D
@Krupier: jesteś tak odklejony, że nawet nie wiesz jakie poglądy sobą reprezentujesz XDDD
Napisz mi jeszcze 100x, że jestem nierozgarnięty, niezwykle mnie to porusza XD
PS Czekam na więcej komentarzy z twojej strony, tańcz, klaunie, tańcz!
Kurczę, na początku myślałem, że po prostu palnąłeś głupi wysryw bo nie wiem, zły humor czy coś. Ale ty naprawdę jesteś konkretnym patusem, który złapał ból dupy o to, że randomowy człowiek spędza urlop na basenie. (ʘ‿ʘ)
@Krupier: jesteś w 100% szurem, jeden #!$%@?, to samo co antyszczepy. Pandemię nazywasz "potężnym wiruskiem", plując tym samym w twarz 6 000 000 ofiar.
Powtarzasz się, dawaj coś nowego.