Aktywne Wpisy

rales +2101
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 7 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
źródło: Screenshot(16)
Pobierz
Rad-X +17
U was też ludzie w robocie nie potrafią się powstrzymać od jedzenia mięsa w piątek na obiad?
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat

źródło: comment_1649404974YIQxCx0ZNgBC3k3IBRscIR.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
gdzie to?
Nie, nie spinam się, zadałem zwykłe pytanie odnośnie twojego prostackiego pierwszego komentarza i d--------------o się drugiego. Pisanie, cytuję, "chyba nie ma bardziej januszowego spędzania czasu niż pojechanie do ciepłych krajów i siedzenie przy basenie zamiast zwiedzać i poznawać nowy
@wykop_to_sciek: Jestem tu pierwsze 24h, co mam robić XD
@Krupier: typ, który jest antyszczepem i srał 1000 wpisów na mikroblogu odnośnie masek i szczepień będzie mi zarzucał buractwo i odpalanie się, bo raczyłem kilka razy przekląć XDDD Dawaj więcej, świetnie się bawię z takimi downami jak ty XDDD
@maikeleleq: jak musisz się mnie pytać o tak podstawowe rzeczy, to nie mam więcej pytań xD Siedź sobie na tym basenie, miłego urlopu :)
I bynajmniej nie przeszkadza mi to, że klniesz, sam to robię przecież. Odnosiłem się do zupełnie czego innego, ale jak widać nawet tego twój niezbyt rozgarnięty umysł nie był w stanie pojąć. :D
@Krupier: jesteś tak odklejony, że nawet nie wiesz jakie poglądy sobą reprezentujesz XDDD
Napisz mi jeszcze 100x, że jestem nierozgarnięty, niezwykle mnie to porusza XD
PS Czekam na więcej komentarzy z twojej strony, tańcz, klaunie, tańcz!
źródło: comment_1649409859SOKWcfVsucATKVOx7nPJIc.jpg
Pobierz