Wpis z mikrobloga

@wykop_to_sciek: no przejąłeś się bo musiałeś poświęcić czas na napisanie takiego wysrywu i d-----------e się do normalnie spędzanego urlopu. Ale ok, widzę żeś burak i prostak więc odpowiednia notka leci żebym wiedział na przyszłość z kim gadam i papa.
  • Odpowiedz
@wykop_to_sciek: o kurde, nie tyle co burak i prostak, a najzwyczajniej w świecie patus. Nie spodziewałem się aż takiego niskiego poziomu po tobie chociaż fakt, mogłem to założyć po pierwszym komentarzu.

Nie, nie spinam się, zadałem zwykłe pytanie odnośnie twojego prostackiego pierwszego komentarza i d--------------o się drugiego. Pisanie, cytuję, "chyba nie ma bardziej januszowego spędzania czasu niż pojechanie do ciepłych krajów i siedzenie przy basenie zamiast zwiedzać i poznawać nowy
  • Odpowiedz
Dodatkowo kiepsko ci idzie trzymanie emocji i bardzo łatwo się odpalasz. :)

@Krupier: typ, który jest antyszczepem i srał 1000 wpisów na mikroblogu odnośnie masek i szczepień będzie mi zarzucał buractwo i odpalanie się, bo raczyłem kilka razy przekląć XDDD Dawaj więcej, świetnie się bawię z takimi downami jak ty XDDD
  • Odpowiedz
@wykop_to_sciek: oj nie trafiłeś, nie jestem antyszczepem. :(

I bynajmniej nie przeszkadza mi to, że klniesz, sam to robię przecież. Odnosiłem się do zupełnie czego innego, ale jak widać nawet tego twój niezbyt rozgarnięty umysł nie był w stanie pojąć. :D
  • Odpowiedz