Aktywne Wpisy
Damasweger +1360
W marcu 2019 jechałem 300 km na pierwszą randkę, a dziś z tą dziewczyną bierzemy ślub xD Tego bym się wtedy nie spodziewał. Dziękuję wszystkim za ówczesne plusy, słowa otuchy, wyzwiska i demotywację. Stres chyba wtedy miałem większy, niż dziś...
#randkujzwykopem #slub
#randkujzwykopem #slub
masz_fajne_donice +273
Tęsknię za wykopem z początku wojny gdzie ludzie rozumieli jak korzystne jest dla nas istnienie niepodległej Ukrainy.
Teraz główna #!$%@? że Ukraina powinna się poddać Rosji i nie ma sensu dla nich ginąc za kraj.
Piszą głównie Polscy patrioci - korwinowcy. Znaczy się tak też by Polski bronili w razie zagrożenia.
Jak nieśmiało wspomniałem że na Ukrainie nie chcą rozbiorów jak Polska kiedyś to odpowiedź polskiego patrioty:
Teraz główna #!$%@? że Ukraina powinna się poddać Rosji i nie ma sensu dla nich ginąc za kraj.
Piszą głównie Polscy patrioci - korwinowcy. Znaczy się tak też by Polski bronili w razie zagrożenia.
Jak nieśmiało wspomniałem że na Ukrainie nie chcą rozbiorów jak Polska kiedyś to odpowiedź polskiego patrioty:
Ukraina to sztuczny kraj ktory
Bo ciekawe czy tacy Holendrzy mają wyższe piętra niż Indie, Chiny czy Portugalia.
Jako ciekawostkę znalazłem że w Japonii 240cm to standard gdzie u nas w domach robi się 2.6-2.8. Ja mam w domu 285 cm i to standard dla nowych domów.
#budownictwo #pytanie #ciekawostki #statystyka #geografia #wzrost #manlet
Ale rodzina mieszka w takim PRLowskim i depresji można dostać - ciągłe wrażenie ciasnoty.
@masz_fajne_donice: Spore znaczenie ma też rozmiar pokoi - jeśli są duże i mają okna, to wysokość nie robi wielkiego znaczenia.