Spróbuj znaleźć miłość życia zarabiając minimalną krajową - Powodzenia.
@TygersOfPoontang: Ja znalazłem tuż po studiach będąc jeszcze bezrobotnym i mając na koncie ledwie jakieś grosze ze studenckiego wakacyjnego stażu. (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
@Pralko-suszarka: Akurat bezrobotny student żyjący z hajsu rodziców nie ma zbytnio problemów z poderwaniem dziewczyny. Przecież to jest jeszcze wiek w którym sporo osób nie pracuje.
#!$%@? ze cale życie tak ludzie robili, gdy nie było internetu xDD
@Estetykatopodstawa: Większość tak nie robi xD Ludzie poznają się albo przez znajomych, szkołę czy imprezy. A ulica jest głównie dla podrywaczy w dużych miastach, którzy mają duże doświadczenie w sprawach damsko-meskich
Tymczasem potencjalna utrzymanka męża takich problemów nie ma ¯\_(ツ)_/¯
#tinder #badoo #zwiazki #hipergamia #rozowepaski #niebieskiepaski
@TygersOfPoontang: Ja znalazłem tuż po studiach będąc jeszcze bezrobotnym i mając na koncie ledwie jakieś grosze ze studenckiego wakacyjnego stażu. (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Komentarz usunięty przez autora
Uprzedzając dalsze sugestie:
- nie, nie jestem chadem
- tak, jest śliczna, typowa szara myszka
@Pralko-suszarka: Akurat bezrobotny student żyjący z hajsu rodziców nie ma zbytnio problemów z poderwaniem dziewczyny. Przecież to jest jeszcze wiek w którym sporo osób nie pracuje.
Ja zarabiam przynajmniej połowę mniej.
#!$%@? jak za każdym razem xD
"INTZELU, TAKI ZWIĄZEK TO SPONSORING INTZELU, KOBIETA POKOCHA CIĘ ZA TWÓJ PORTFEL I KOLOR SKÓRY INTZELU"
tymczasem związki z #p0lka nigdy nie sa oparte o kase i p0lki dzielnie dają szansę najbiedniejszym facetom ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡
Naprawdę, jak ktoś szuka normalnej kobiety na tinder to ma coś z głową.
Takie nie istnieją, bo gdy istnieją to od razu są zaklepywane.
xD
"Takie nie istnieją, bo gdy istnieją to od razu są zaklepywane."
Wiesz, to tak samo jak w Warszawie, raczej ludzie omijają pewne ulicy w dzielnicy Praga wieczorami, aby nie pomóc szczęściu dostać w ryj za nic.
Tak samo na mając konto na tinderze, sam sobie szkodzisz xD
#!$%@? ze cale życie tak ludzie robili, gdy nie było internetu xDD
@Estetykatopodstawa: Większość tak nie robi xD Ludzie poznają się albo przez znajomych, szkołę czy imprezy. A ulica jest głównie dla podrywaczy w dużych miastach, którzy mają duże doświadczenie w sprawach damsko-meskich
@Estetykatopodstawa: kiedyś nie było ulic ani dróg ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)