Aktywne Wpisy
mickpl +1429
cytmirka +183
Ostatnie zdjęcie Rudzika, zrobiłam je kilkanaście minut przed eutanazją… To była moja pierwsza eutanazja podopiecznego psiaka.
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Poszukuję do mieszkania czegoś z firmy Grohe/HansGrohe.
Nie chce żadnych fajerwerków, tylko zwykłą baterię, słuchawkę i ew deszczownicę.
Rozpiętość cenowa jest od 1000 do 5000zł
Na co zwracać uwagę, czy jest jakaś linia produktów polecana od tych producentów, a jakaś nie?
#remontujzwykopem #budujzwykopem #mieszkaniedeweloperskie
Jeżeli masz dość twardą to odradzam baterię z termostatem gdyż termostat może nie działać poprawnie po pewnym czasie i trzeba będzie czyścić z kamienia.
Link
Deszczownica spora, płynie się wszystko reguluje
Ew mozna zrobić podtynkowy bez deszczownicy?
Nie wiem czy jest sens pchać się w podtynkowy w takim wypadku. Nie lepiej kupić normalną baterię z słuchawką?
Coś tego typu: Click!
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@xspeditor: do tego zestawu musisz zrobić przedściankę, wiec sobie sam odpowiedz czy zabieranie ~8cm łazienki jest warte tego