Wpis z mikrobloga

@bArrek: Prawie się na bok #!$%@?łem. Była przebudowa drogi - jeden odcinek jezdni cały, drugi rozkopany ze sporym uskokiem.

Na tym dobrym pasie #!$%@? pachołków, że się nie mieściłem (wg mnie), no i koło poleciało, pojechałem kawałek do przodu i zawisłem pół na pół, tzn nie do końca zawisłem, bo stałem kołami na piachu, ale nie mogłem wyjechać, bo jedno koło się zakopało, a tylna oś opierała się na siłowniku naczepy
@obuniem: na takich budowach/remontach często w #!$%@? za ciasno jest ostatnio w Ełku chyba się #!$%@?łem bo prawe koło prawie trze o krawężnik a lewa obrysówka #!$%@?ła po tych słupkach ()
Kiedyś pod Łukowem wahadłowo szedł ruch i też jakiś gość z przeciwka jechał i klnął na radiu że poustawiane #!$%@? wie jak to mu powiedziałem niech je poprzewraca a ja zaraz będę jechał to porozjeżdżam i
@bArrek: no jak już wróciłem na jezdnię, to jadąc do przodu, #!$%@?łem 2 pachołki, bo znowu bym się #!$%@?ł

zamiast to po bokach ustawić, to na samej jezdni stoją, może takie wymogi mają, #!$%@? wie