Aktywne Wpisy
taka_sobie_ +6
Nie programistka 10k pozna #programista15k ale może być też 30. Możesz być pewien, że nie będę żyć na Twój koszt* i całymi dniami oglądać seriali (ale jeden czasem się znajdzie). Nie będę Ci marudzić, że chcę dziecko, bo nie lubię guwniaków. Za ślubem też nie jestem, szkoda byłoby dzielić nieruchomości w razie W. Gotuję wybornie, we włoskich makaronach biję na głowę najlepsze restauracje (dlatego nigdy nie zamawiam go w restauracji, nieraz się
z pracy wróciłem o 13:30 (w sumie to o 14:05, bo wziołem kawkie na bazie w robocie i byłem po homtdoga w żabce)
znowu bym się z aniołkami spotkał, ameno (ⴲ﹏ⴲ)
#obuniemczasunieliczy #zyciebaza
Na tym dobrym pasie #!$%@? pachołków, że się nie mieściłem (wg mnie), no i koło poleciało, pojechałem kawałek do przodu i zawisłem pół na pół, tzn nie do końca zawisłem, bo stałem kołami na piachu, ale nie mogłem wyjechać, bo jedno koło się zakopało, a tylna oś opierała się na siłowniku naczepy
Kiedyś pod Łukowem wahadłowo szedł ruch i też jakiś gość z przeciwka jechał i klnął na radiu że poustawiane #!$%@? wie jak to mu powiedziałem niech je poprzewraca a ja zaraz będę jechał to porozjeżdżam i
zamiast to po bokach ustawić, to na samej jezdni stoją, może takie wymogi mają, #!$%@? wie