Wiedziałem. Wiedziałem na 200 % że się odezwie o Królikowskim nasz mędrzec tribunus plebis, wiedziałem. Nasz współczesny Mickiewicz, pokrzepienie serc zbolałych Czy nie mogło go zabraknąć? Koniecznie musiał dorzucić kilka groszy do najbardziej przyjaznej narracji żeby się zapisać jako ten najmądrzejszy. Rozwiał wszelkie wątpliwości. Już Fabiany z trójmiasta i Maciejki z Brighton wiedzą co o tym sądzić - mogą stanowczo pogardzić, Krzysiu już wskazał palcem cel Nigdy nie zaskoczy nowym myśleniem, powie to co większość ludzi uważa za akceptowalne ale zapakuję to w swoje słowa. Wykalkulowany na zyski, zawsze i wiecznie. Nie powie nigdy coś na czym by stracił, nawet jeśli to słuszna prawda dziękujemy ci nasz sokratesie, jesteś wspaniały #kanalsportowy #famemma #truestory
@Mescuda: nie wiem co stanowski powiedział (choć się domyślam) ani nie bardzo ogarniam kim jest królikowski. ale wiem że jak ludzie zablokują mu jednak tę walkę, to powinni chociaż nie zapomnieć podejść do każdego ukraińskiego dziecka na pomoc któremu zabrakło pieniędzy i powiedzieć mu, że no szkoda że teraz będzie zdychać pod płotem, ale przynajmniej w mediach nie będzie żartów o wojnie
@Mescuda: czemu wykopki tak forsują wypowiedzenie się w temacie na który w sumie borek już wymyślił bajke na poczekaniu że nie wiedział że słowik tam będzie. Mogę się mylić, ale świat jest tak zbudowany że swój broni swego wystarczy spojrzeć na podział w telewizji, dziennikarstwie, polityce (tu najczęściej następuje zmiana poglądów w zależności gdzie się opłaca) Czemu Polaki zawsze sie #!$%@?ą do tak obvioius rzeczy xD
@Mescuda: Po stano widać ten wzrok cwaniaczka z Polski taka najgorszego sortu #!$%@? co sprzedaje ludzi wchodzi w doopska żeby tylko awansować i mieć więcej cebulionów
Czy nie mogło go zabraknąć? Koniecznie musiał dorzucić kilka groszy do najbardziej przyjaznej narracji żeby się zapisać jako ten najmądrzejszy. Rozwiał wszelkie wątpliwości. Już Fabiany z trójmiasta i Maciejki z Brighton wiedzą co o tym sądzić - mogą stanowczo pogardzić, Krzysiu już wskazał palcem cel
Nigdy nie zaskoczy nowym myśleniem, powie to co większość ludzi uważa za akceptowalne ale zapakuję to w swoje słowa. Wykalkulowany na zyski, zawsze i wiecznie. Nie powie nigdy coś na czym by stracił, nawet jeśli to słuszna prawda
dziękujemy ci nasz sokratesie, jesteś wspaniały
#kanalsportowy #famemma #truestory
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora