Aktywne Wpisy
Goronco +21
Dostałem wypowiedzenie XDDD
JA P------E. Zajmuję się w projekcie WSZYSTKIM. 90% tematów kończy się na mnie, bo na wszystko jestem w stanie odpowiedzieć/wspomóc/czasem nawet podjąć decyzję. Wypowiedzenie bo mam za duże wynagrodzenie i w celu zmniejszania kosztów XDDD
Podpisałem za porozumieniem stron, do końca października.
Daje projektowi czas maksymalnie do końca roku i upadnie, bo CAŁA jego waga spoczywala na moich barkach. Czy właściwie teraz już garbie.
#pracbaza #korposwiat
JA P------E. Zajmuję się w projekcie WSZYSTKIM. 90% tematów kończy się na mnie, bo na wszystko jestem w stanie odpowiedzieć/wspomóc/czasem nawet podjąć decyzję. Wypowiedzenie bo mam za duże wynagrodzenie i w celu zmniejszania kosztów XDDD
Podpisałem za porozumieniem stron, do końca października.
Daje projektowi czas maksymalnie do końca roku i upadnie, bo CAŁA jego waga spoczywala na moich barkach. Czy właściwie teraz już garbie.
#pracbaza #korposwiat
KonserwatywnyMocny +191
Na TVP mówią że powodzianie mogli się umyć po raz pierwszy od 3 dni xD
Tymczasem ja myjący się co 5-7 dni xD
#powodz
Tymczasem ja myjący się co 5-7 dni xD
#powodz
Zastanawiam się jakie powinno się stosować biblioteki przy nowych projektach dla stm32f103?
Obecnie w januszexie używamy std periph ale wygląda to tak że kiedyś pewien magik ogarnął cześć kodu typu freeRTOS i do starych aplikacji jest to wykorzystywane.
Nowy projekt to okazja do posprzątania podwórka więc zastanawiam się co byłoby najlepszym rozwiązaniem. Czy HAL produkcyjnie się nadaje do tego?
#embedded
Teraz przy problemach z zakupami części chyba jednak szukałbym bibliotek niezależnych od konkretnego producenta µC, a najlepiej całego OSa z wbudowanych rtosem, stosem tcp i kupą bibliotek komunikacyjnych (mbed, mongoos, itp.)
@junglemasta: no tak myślałem że hal do zastosowań ogólnych a LL w momencie jak będzie liczyć się wydajność