@Bzdula: ogólnie jak się człowiek zastanowi to Wolski podaje ruska propagandę ale subtelnie bo mówi że no Ukraińcy dobrze walczą ale drodzy państwo nie zapominajmy że Rosjanie już dużo zajęli i cały czas prą naprzód także przegrana Ukrainy jest nieunikniona a wgl to Białoruś za 48h dołączy do wojny xdd
Wiarygodność Wolskiego jest mniej więcej taka jak Katalizatora. To już pierwszy lepszy Mirek z tagu lepiej ogarnia
@gnt_1: Bez przesady, jest prostsze wytłumaczenie niż ruska propaganda. Wolski jest kotem jeżeli chodzi o sprawy techniczne jednostek zmechu. Ostatnio słuchałem jakiejś jego wypowiedzi i jak wszedł w temat modernizacji T72 to doznałem małej aspergerowskiej rozkoszy, bo słychać, że o każdym detalu każdej modyfikacji może mówić godzinami.
Jednak jak przystało na ludzi, którzy siedzą w mega detalach, Wolski ma problem z syntezą. I to z kolei widać po jego wypowiedziach odnośnie
@gnt_1: Wolski stara się chłodno kalkulować i nie popadać w hurraoptymizm ? Ah tak jest onuca. Was to trzeba #!$%@?, i jeszcze raz #!$%@?. Wojna to jest rzecz często nieprzewidywalna i najgorsze co można zrobić to zlekceważyć przeciwnika, stokroć wole wyważone wypowiedzi Wolskiego (szczególnie z początku konfliktu jak wiele rzeczy było niewiadomych) niz hurraoptymizm. Wojna to nie zabawa
Mirki #chwalesie nowym zakupem, w końcu ponad 20-letnie auto zmieniłem na coś współczesnego (⌐͡■͜ʖ͡■) automat i tempomat to gamechangery! Powiecie, że grzybowóz ale zbiera się całkiem fajnie, nawet z tym 1,5l i CVT #samochody #toyota
#wolski #bartosiak #ukraina #wojna
Może przemawia przez niego zazdrość, może głupota.
Wiarygodność Wolskiego jest mniej więcej taka jak Katalizatora. To już pierwszy lepszy Mirek z tagu lepiej ogarnia
Jednak jak przystało na ludzi, którzy siedzą w mega detalach, Wolski ma problem z syntezą. I to z kolei widać po jego wypowiedziach odnośnie