@cuzjestjakjest: Odyn, czy tam Gejman sorki mimo tego, ze bardzo pragniesz i jak widac moje zdjecie Cie niezle podnieca, niestety miedzy nami nic nie będzie z dwoch powodów: 1) Jestem heteroseksualny 2) szanuje upośledzonych umyslowo, lecz nie mam zamiarubaie poświęcaćdla Was Pozdrawiam Cie serdecznie :) wyslac Ci jeszcze kilka zdjec? ( ͡°͜ʖ͡°)
@cuzjestjakjest: wygranym? nigdy, wygrać z tobą to ponizenie dla moich oczu. bede cie gejmenku niszczył powolutku, wolniej niz poziom baterii pointpointera ktrórego molestujesz co noc
@Karierat4: no i znowu, do czego nawiązujesz? wprost napisałem do ciebie i że to Ty będziesz robił ale nie ty odpowiadasz jako ja bym miał to robić, to ma być punch? to śmieszne ma być? wiesz co to sens? logika? wiesz cokolwiek po za tym jak #!$%@? ojcu petarde?
@cuzjestjakjest: alez czuje sie wysmiany... jest minprzykro zamkne sie jak Ty na 3 miesiace w domu obraze sie na caly swiat. Po czym wyjdę z nory powiem, ze mam leki i ruszamy w podroz do Wloch! YUPIIII brzmi świetnie prawda? Ale tylko w twojej glowce i to zalezy, tez w jakim okresie ChAD jestes...
@Zbojmar: xD jedyne osoby które w tym wpisie które mają problemy psychiczne to wy xD chłopy ze schizofrenia uroiły sobie ze gejmanem i odynem w jednej osobie jestem XXXDDDDD
@Zbojmar: i powinieneś się wstydzić, bo wyzywasz chłopa który jedynie komu wadzi to wam i podpisujesz to swoją parszywa mordą xD czaje jakbyś był kimś a tak to zwykły mały sfrustrowany polaczek z zakolami
Czuje że zaczyna mnie brać przeziębienie, a nie mogę sobie pozwolić teraz na chorobę bo mam planowany zabieg. Co oprócz witamin i czosnku mogło by pomóc? #medycyna #choroby #pytanie
1) Jestem heteroseksualny
2) szanuje upośledzonych umyslowo, lecz nie mam zamiarubaie poświęcaćdla Was
Pozdrawiam Cie serdecznie :) wyslac Ci jeszcze kilka zdjec? ( ͡° ͜ʖ ͡°)