Aktywne Wpisy
Comboman +17
Mireczki, pomóżcie - bo od szukania samochodu w Polsce można zwariować (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#tldr ;
Masz 30tyś. zł, raz w tygodniu robisz 300km a raz na 2 miesiące 700km, jaki samochód wybierasz?
Szukam samochodu na trasy, ale nie mogę się na nic zdecydować - mam za to parę typów.
Spodobał mi się 407 z HDi, poza tym Volvo wydaje się równie ciekawą opcją
#tldr ;
Masz 30tyś. zł, raz w tygodniu robisz 300km a raz na 2 miesiące 700km, jaki samochód wybierasz?
Szukam samochodu na trasy, ale nie mogę się na nic zdecydować - mam za to parę typów.
Spodobał mi się 407 z HDi, poza tym Volvo wydaje się równie ciekawą opcją
dawidfischer4 +27
Kupiłem działkę nad jeziorem i w nowym roku zaczynam stawiać na niej pierwszy domek letniskowy (całoroczny) 35m który chce wynajmować. Domek planuje zrobić pietrowy. Co powinno waszym zdaniem znaleźć się na wyposażeniu aby skłoniło was do wynajęcia?
#pytanie #wakacje #budujzwykopem
#pytanie #wakacje #budujzwykopem
#pcmasterrace #komputery
Źle mnie zrozumiałeś - miała być tania karta. Tania w moim rozumieniu to 300-400zł ;)
Ona ma służyć do oglądania Netflixa w 4K, dlatego wymóg HDMI 2.1 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pomijam fakt wykorzystania HDMI 2.1 w przy oglądaniu Netflixa, do tego wystarczy spokojnie HDMI 2.0.
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: a to nie wystarczy na luzie hdmi 2.0? Przecie tam i tak 60hz max jest.
Chodzi o szyfrowanie HDCP, które bodajże zapewnia dopiero HDMI 2.1 a to wymóg netflixa aby odpalić 4K na PC
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: trochę ponad rok temu miałem taki monitor i GTX1070 z hdmi 2.0 - netflix działał normalnie w 4K.
4k@60hz masz już od hdmi 2.0