Wpis z mikrobloga

@ludzik: No zgadza się. Ciekawe ilu osobom puściły nerwy. U mnie muszę przyznać było blisko bo ustawiam tym razem próg wyjścia na 72,50 tj. 10k zysku w moim przypadku. Dobrze, że akurat mnie na tej lekkiej zwale nie było przy telefonie. Są niby stoplossy ale w sumie dobrze że się za nie nie zabrałem
  • Odpowiedz
@czasnawykopki: U mnie to wczoraj się działo bo wpakowałem się niemal na czubku poprzedniej górki za 77. Sprzedałem przedwczoraj za 78.5. Potem ustawiłem sobie wczoraj zlecenie kupna "a nuż" na 75, chwyciło i #!$%@?ło się jeszcze bardziej. Myślę "#!$%@?, po takim dole pewnie odbije" i dorzuciłem pakiet po 73. Spuściłem dziś oba pakiety za blisko 77.

@Kapa3991: To uzbierane kolejnymi zakupami czy jednym rzutem? To jakiś
  • Odpowiedz
@ludzik: Ja w tym roku zmieniłem podejście do gry i raczej długo nie zobaczę takiego zysku na jednej pozycji jak u @Kapa3991 bo w tym roku chce zrealizować trochę zysków. Zysk niezrealizowany to jednak tylko zapis księgowy i kilka cyferek.
  • Odpowiedz
@irmscherqp: 2.0 TFSI Ultra 190KM. Była jeszcze możliwość konfiguracji na 242KM bodajże ale na jazdę z żoną i dzieckiem głównie po mieście w ciągu roku i z 2-3 razy do Polski, poza tym jakieś weekendowe wycieczki max do 300-400 km w ciągu 1 dnia - wydawało się bez sensu podobnie jak dopłata do quatrro.
  • Odpowiedz
@czasnawykopki No przy nowym aucie to za każdy dodatek to już słono trzeba płacić. Ja mam a5 2.0 tfsi quattro stronic ale w używanym to już rozbieżność nie jest taka duża. Audi to audi ()
  • Odpowiedz
@Ninx: ( ͡° ͜ʖ ͡°) wczorajszy dzień nie należał do najłatwiejszych i jak pisze @Kapa3991 im większa pozycja tym bardziej psycha siada momentami bo bywają dni gdzie zjazd kilku sięga tysięcy jak nie kilkunastu. Z boku to się wydaje proste do rozpracowania „i tak będzie zarobiony” ale w rzeczywiści łatwo włożyć, ciężej wyjąć( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz