@ludzik: No zgadza się. Ciekawe ilu osobom puściły nerwy. U mnie muszę przyznać było blisko bo ustawiam tym razem próg wyjścia na 72,50 tj. 10k zysku w moim przypadku. Dobrze, że akurat mnie na tej lekkiej zwale nie było przy telefonie. Są niby stoplossy ale w sumie dobrze że się za nie nie zabrałem
@czasnawykopki: mnie to jsw niedługo wykończy. Dla jednych to pewnie malo pieniędzy, ale dla mnie spora suma i przy każdym takim wachaniu idzie jebca do głowy dostac ( ͡°͜ʖ͡°)
@czasnawykopki: U mnie to wczoraj się działo bo wpakowałem się niemal na czubku poprzedniej górki za 77. Sprzedałem przedwczoraj za 78.5. Potem ustawiłem sobie wczoraj zlecenie kupna "a nuż" na 75, chwyciło i #!$%@?ło się jeszcze bardziej. Myślę "#!$%@?, po takim dole pewnie odbije" i dorzuciłem pakiet po 73. Spuściłem dziś oba pakiety za blisko 77.
@Kapa3991: To uzbierane kolejnymi zakupami czy jednym rzutem? To jakiś
@ludzik: Ja w tym roku zmieniłem podejście do gry i raczej długo nie zobaczę takiego zysku na jednej pozycji jak u @Kapa3991 bo w tym roku chce zrealizować trochę zysków. Zysk niezrealizowany to jednak tylko zapis księgowy i kilka cyferek.
@irmscherqp: 2.0 TFSI Ultra 190KM. Była jeszcze możliwość konfiguracji na 242KM bodajże ale na jazdę z żoną i dzieckiem głównie po mieście w ciągu roku i z 2-3 razy do Polski, poza tym jakieś weekendowe wycieczki max do 300-400 km w ciągu 1 dnia - wydawało się bez sensu podobnie jak dopłata do quatrro.
@czasnawykopki No przy nowym aucie to za każdy dodatek to już słono trzeba płacić. Ja mam a5 2.0 tfsi quattro stronic ale w używanym to już rozbieżność nie jest taka duża. Audi to audi (。◕‿‿◕。)
@Ninx: ( ͡°͜ʖ͡°) wczorajszy dzień nie należał do najłatwiejszych i jak pisze @Kapa3991 im większa pozycja tym bardziej psycha siada momentami bo bywają dni gdzie zjazd kilku sięga tysięcy jak nie kilkunastu. Z boku to się wydaje proste do rozpracowania „i tak będzie zarobiony” ale w rzeczywiści łatwo włożyć, ciężej wyjąć( ͡°ʖ̯͡°)
@irmscherqp: A5 to taki mój ideał w rozsądnej cenie :) przed zakupem rozważałem jeszcze Q2 ale za mały i chwilowo Q3 ale wtedy była jeszcze stara biedna wizualnie wersja
Nasz specjalista od wszystkiego. Od kolei, od dziennikarstwa, od wojny, od rigczu. On widział to już dwa lata temu swoim przenikliwym plebejskim umysłem.
Dla jednych to pewnie malo pieniędzy, ale dla mnie spora suma i przy każdym takim wachaniu idzie jebca do głowy dostac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kapa3991: To uzbierane kolejnymi zakupami czy jednym rzutem? To jakiś
Komentarz usunięty przez autora