#anonimowemirkowyznania Wczoraj byłem z 7-letnim synem mojej siostry na meczu. Człowiek zdał sobie sprawę jak w wieku 31 lat przelatuje mu życie przez palce nie mogąc założyć rodziny. Pokazywałem mu wszystko od podstaw co i jak wygląda. Niestety jako facet aby założyć rodzinę mam trochę trudniej. Ale tak to jest jak kobiety wolą innych facetów a ja nigdy nie mogłem znaleźć sobie dziewczyny. Mimo tego, że zagaduję hurtowo bez oporu do wielu dziewczyn. Niektóre odzywają się jakimiś memami, niektóre odpiszą raz na miesiąc, niektóre wcale, niektóre blokują, niektóre chcą friendzone, a niektóre... piszą o poradę do ich związku wysyłając mi screeny gdzie nie może dogadać się z facetem. Jeszcze niektóre proszą o pomoc w lekcjach. A ja? A ja sobie jestem sam i nikogo to nie interesuje. Żalą się jak to inni starsi faceci są sami. A ja? A ja jestem młody według nich. 31 lat to młody? Ok. Gdy chcę coś więcej i wyznaje uczucia? Od razu odmowa. A inni nie mają z tym żadnego problemu. Pewnie mój brak dziewczyny w przeszłości sprawia, że jestem dziwny.
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie postrzegałbym się w kategorii dziwny. Ogarnięty chłop, normalny, chciałby normalnie żyć. To z tymi kobietami które spotkałeś jest coś nie tak.
LuksusowaGrażyna: tez mam powyzej 30 i jestem sam. mna przewaznie interesuja sie kobiety, ktore potrzebuja ojca dla swojego dziecka, w sumie jakby byly normalne to bym nie mial z tym problemu ale przewaznie maja p------e w glowie
PonadgabarytowaŁania: @Lares93: @Oknonapodworze: to tak będzie znajomość trwała do końca życia... @Fforrespectmidgets: niestety dziecka nie adoptuję sam. Chociaż próbowałem i bezskutecznie.
ZepsutaPłaszczka: Ale kiedy ty wyznajesz te uczucia? Jak zapraszasz na randkę? xD To nie są uczucia tylko najwyżej pindol cię wtedy swędzi i kobiety to wiedzą.
Janek: > niestety dziecka nie adoptuję sam. Chociaż próbowałem i bezskutecznie surrogacja w ukrainie lub indiach i masz swoje, może nawet być białe bo jajeczko jest z banku w europie
W ogóle odkryłem kiedyś za pomocą magii matematyki że urodzilem się równo 9 miesięcy po tym jak powódź z 97' uderzyła w moje miasto. Jak widać nie tylko ono zostało wtedy zalane eh #wroclaw
Wczoraj byłem z 7-letnim synem mojej siostry na meczu. Człowiek zdał sobie sprawę jak w wieku 31 lat przelatuje mu życie przez palce nie mogąc założyć rodziny. Pokazywałem mu wszystko od podstaw co i jak wygląda. Niestety jako facet aby założyć rodzinę mam trochę trudniej. Ale tak to jest jak kobiety wolą innych facetów a ja nigdy nie mogłem znaleźć sobie dziewczyny. Mimo tego, że zagaduję hurtowo bez oporu do wielu dziewczyn. Niektóre odzywają się jakimiś memami, niektóre odpiszą raz na miesiąc, niektóre wcale, niektóre blokują, niektóre chcą friendzone, a niektóre... piszą o poradę do ich związku wysyłając mi screeny gdzie nie może dogadać się z facetem. Jeszcze niektóre proszą o pomoc w lekcjach. A ja? A ja sobie jestem sam i nikogo to nie interesuje. Żalą się jak to inni starsi faceci są sami. A ja? A ja jestem młody według nich. 31 lat to młody? Ok. Gdy chcę coś więcej i wyznaje uczucia? Od razu odmowa. A inni nie mają z tym żadnego problemu. Pewnie mój brak dziewczyny w przeszłości sprawia, że jestem dziwny.
#zwiazki #s--s #rodzina #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #oswiadczenie #po30 #zalesie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62408c6c9df1c369945246cd
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
Może to i lepiej, że Ci nie wyszło z Twoją siostrą
No ale po co wyznajesz komuś uczucia? To możesz zrobić po wielu miesiącach znajomości. Zdobywanie kogoś nie polega na robieniu tak dziwnych rzeczy.
Co ma powiedzieć kobieta 35 lat, która jest po rozstaniu, po zakończeniu kilkuletniej relacji? To over dla mnie
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@Fforrespectmidgets: niestety dziecka nie adoptuję sam. Chociaż próbowałem i bezskutecznie.
surrogacja w ukrainie lub indiach i masz swoje, może nawet być białe bo jajeczko jest z banku w europie
Zaakceptował: karmelkowa