Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Wczoraj byłem z 7-letnim synem mojej siostry na meczu. Człowiek zdał sobie sprawę jak w wieku 31 lat przelatuje mu życie przez palce nie mogąc założyć rodziny. Pokazywałem mu wszystko od podstaw co i jak wygląda. Niestety jako facet aby założyć rodzinę mam trochę trudniej. Ale tak to jest jak kobiety wolą innych facetów a ja nigdy nie mogłem znaleźć sobie dziewczyny. Mimo tego, że zagaduję hurtowo bez oporu do wielu dziewczyn. Niektóre odzywają się jakimiś memami, niektóre odpiszą raz na miesiąc, niektóre wcale, niektóre blokują, niektóre chcą friendzone, a niektóre... piszą o poradę do ich związku wysyłając mi screeny gdzie nie może dogadać się z facetem. Jeszcze niektóre proszą o pomoc w lekcjach. A ja? A ja sobie jestem sam i nikogo to nie interesuje. Żalą się jak to inni starsi faceci są sami. A ja? A ja jestem młody według nich. 31 lat to młody? Ok. Gdy chcę coś więcej i wyznaje uczucia? Od razu odmowa. A inni nie mają z tym żadnego problemu. Pewnie mój brak dziewczyny w przeszłości sprawia, że jestem dziwny.

#zwiazki #s--s #rodzina #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #oswiadczenie #po30 #zalesie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62408c6c9df1c369945246cd
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach